Világító konnektor!

Világító konnektor!

Ezt a “fícsört” (features: angolszó és képességet, jellemző funkciót jelent) egy véletlen hozta. De brutál jól néz ki csak magában is! Szerintem összeszerelve is vagány lesz! Elmondom a konnektor történetét.

Úgy kezdődött, hogy egy napsütötte délután megszülettem (délután volt Anyu?) … majd villanyt szereltem egy panellakásban. A konyhai dugaljak másik oldalán egy másik helyiség volt. Mivel még nem volt teljesen visszajavítva a hátfal, átengedte a fényt.

Iszonyatosan jól nézett ki, a borongós alkonyati szürkületben a sárga dobozokon átszűrődő halvány világítás a konyhában. Gyorsan készült is róla egy videó.

Ezt meglátva jött az ötlet, hogy ez milyen jól tudna kinézni valamelyik üveg konnektorral, vagy valamelyik olyan dugaljjal, amelyiknek van olyan pereme, ami átlátszó, és esetleg átengedné a fényt.

Szóval a cél adott, szép feladat, nemes, jellemformáló jövőkép. A 230V már ott van, de hogy hogyan és mi fog beleférni a konnektorok mögé, azt még homály fedi.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán