Világító konnektor!

Világító konnektor!

Ezt a “fícsört” (features: angolszó és képességet, jellemző funkciót jelent) egy véletlen hozta. De brutál jól néz ki csak magában is! Szerintem összeszerelve is vagány lesz! Elmondom a konnektor történetét.

Úgy kezdődött, hogy egy napsütötte délután megszülettem (délután volt Anyu?) … majd villanyt szereltem egy panellakásban. A konyhai dugaljak másik oldalán egy másik helyiség volt. Mivel még nem volt teljesen visszajavítva a hátfal, átengedte a fényt.

Iszonyatosan jól nézett ki, a borongós alkonyati szürkületben a sárga dobozokon átszűrődő halvány világítás a konyhában. Gyorsan készült is róla egy videó.

Ezt meglátva jött az ötlet, hogy ez milyen jól tudna kinézni valamelyik üveg konnektorral, vagy valamelyik olyan dugaljjal, amelyiknek van olyan pereme, ami átlátszó, és esetleg átengedné a fényt.

Szóval a cél adott, szép feladat, nemes, jellemformáló jövőkép. A 230V már ott van, de hogy hogyan és mi fog beleférni a konnektorok mögé, azt még homály fedi.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.