Profizmus és Lazaság

Profizmus és Lazaság

A kezdetek kezdetén úgy működtünk, hogy felállítottam egy tervet, és nagyon pörögtem rajta, hogy időben minden pontját végrehajtsuk. És persze ha nem sikerült, akkor ideges voltam. Nem az a csapkodós fajta, hanem az a durcás típus.

Végül rá kellett jönnöm, hogy egy panellakásban bármilyen tervet találhat az ember, lesz egy pont, ahol az biztosan borul. Ez lehet már rögtön az elején a bontásnál, vagy akár menet közben, előre nem látható módon.

Ezért egy idő után már tudatosan kalkuláltam ezekkel a szituációkkal, sőt a szituációk szituációjával is. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy most már – külső szemmel nézve is – nemcsak végtelenül profi lett a kivitelezés menete, hanem kellőképpen jól is érzem magam benne.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.