Túl a 2000 követőn a Tiktok-on

Túl a 2000 követőn a Tiktok-on

Imádom. Egész egyszerűen hihetetlen dolgok történnek ezen a felületen, és ezt látom nagyon sok barátomnál is.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, nem gondoltam volna, hogy valaha is használni fogom ezt a felületet. Sok dolgot hallottam róla, és nem pozitív értelemben. Bárki, aki ezt használta, vagy ismert olyat, aki használta, egy idő után ez a fenti véleménye alakult ki.

Ennek ellenére belevágtam, mert olyan ember tanácsolta ezt, akiben 100% megbízom, és aki előttem minden ilyet kipróbál. Bár még így is, valahogy az elején, mikor az ott lévőket figyelgettem, kicsit elbizonytalanodtam: most tényleg ezt kell nekem is csinálnom?

A tartalom készítésnél nagy örömmel mutatnék meg mindent, de sajnos sok olyan apróság is van, amit nagyon szívesen mutatnék meg, de ami belső céges dolog, és nem baj, ha más nem látja. Így irányvonalként inkább azt határoztuk meg, hogy megmutatjuk a mindennapjainkat: éppen hol dolgozunk, mit látunk, milyen érdekességek vannak, mik a figyelmeztető jelek, hogy elavult a hálózat.

És ezeket a történéseket azon “melegében”, pár másodperces rövid szösszenetekként lehet a legjobban “tálalni”. Egész jól elboldogulok vele egyébként, tetszik is, de a prímet még mindig a régészeti videók viszik, amikben azokról a tárgyakról számolunk be, amiket a régi idők “szakijai” hagytak hátra számunkra, cigarettás dobozok, tejeszacskók, újságok formájában.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.