Gardrób szekrényt vettünk az IKEA-ból

Gardrób szekrényt vettünk az IKEA-ból

A mai “hírmorzsa” kicsit talán kapcsolódik a tegnapi, és kicsit a hétfői, ünnepi írásomhoz is. Annyiban mindenképp, hogy a hosszú hétvége viszonylag hűvös időjárását családi szekrény-összerakással vészeltük át.

Ha még egyszer építkezni fogok, 2 dolgot biztosan csinálok: az egyik az egy szauna. De nem infra, hanem a köves locsolgatós. Előre fűthetően, távolról vezérelve. Egy jó kis hidegvizes zuhanyzóval mellette.

A másik egy dolgozószoba. Egy viszonylag nagy helyiség, ahol 2 ember kényelmesen elfér, egymást nem zavarva. Ez az utóbbi időben nagyon-nagyon könnyítette volna a dolgunkat. Egy-egy digitális tanfolyam, egy-egy utazásmentes felmérés sokkal kényelmesebben kivitelezhető lett volna egy állandó helyről.

Ez fog most megvalósulni: ugyanis eldöntöttük, hogy a mostani úgynevezett gardrób szobánkat (ami most inkább raktárként funkcionál) átköltöztetjük gardróbszekrényként az egyik szobába. És itt rendezzük be az irodánkat. Ez a része is izgalmas lesz.

De ehhez először is a családi hétvége és összefogás keretében az IKEÁ-ból vásárolt gardróbszekrényt kell megalkotni. Minden tiszteletem az övék, jól átgondolt koncepció, és még összerakni sem olyan veszélyes. És az jó pár kilométer, mire a dobozok hazaértek, futás helyett sem volt utolsó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.