Gardrób szekrényt vettünk az IKEA-ból

Gardrób szekrényt vettünk az IKEA-ból

A mai “hírmorzsa” kicsit talán kapcsolódik a tegnapi, és kicsit a hétfői, ünnepi írásomhoz is. Annyiban mindenképp, hogy a hosszú hétvége viszonylag hűvös időjárását családi szekrény-összerakással vészeltük át.

Ha még egyszer építkezni fogok, 2 dolgot biztosan csinálok: az egyik az egy szauna. De nem infra, hanem a köves locsolgatós. Előre fűthetően, távolról vezérelve. Egy jó kis hidegvizes zuhanyzóval mellette.

A másik egy dolgozószoba. Egy viszonylag nagy helyiség, ahol 2 ember kényelmesen elfér, egymást nem zavarva. Ez az utóbbi időben nagyon-nagyon könnyítette volna a dolgunkat. Egy-egy digitális tanfolyam, egy-egy utazásmentes felmérés sokkal kényelmesebben kivitelezhető lett volna egy állandó helyről.

Ez fog most megvalósulni: ugyanis eldöntöttük, hogy a mostani úgynevezett gardrób szobánkat (ami most inkább raktárként funkcionál) átköltöztetjük gardróbszekrényként az egyik szobába. És itt rendezzük be az irodánkat. Ez a része is izgalmas lesz.

De ehhez először is a családi hétvége és összefogás keretében az IKEÁ-ból vásárolt gardróbszekrényt kell megalkotni. Minden tiszteletem az övék, jól átgondolt koncepció, és még összerakni sem olyan veszélyes. És az jó pár kilométer, mire a dobozok hazaértek, futás helyett sem volt utolsó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.