Tervezés – odafigyelés – pontosság

Mi az, amit mindenképpen megkövetelek magamtól és a kollégáktól?

TERVEZÉS:

Minden napot ezzel kezdünk. Amellett, hogy az egész felújításnak van egy jól követhető rendszere (nemcsak mi, hanem ügyfeleink is képbe kerülnek, hogy mikor mi zajlik a lakásban), minden egyes nap minden egyes munkafázisa is tervezve kell legyen. Ennek a szemléletmódnak az elsajátítása alapvetően fontos.

ODAFIGYELÉS:

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a villanyszerelés nem játék. Elég egy apró hiba, és bizony kész a baj. Ezért kiemelkedően fontos a biztonság (mind a munkahelyi, mind a kivetelezett hálózat esetén). Ennek elérésében pedig a 100%-os odafigyelés segít.

PONTOSSÁG:

Mind a munka, mind az ügyfeleink, mind saját magunk szempontjából fontos az, hogy akkor és ott legyünk, amikor és ahol megígértük. Ha precízek és pontosak vagyunk, odafigyelünk a dolgokra, akkor minden a helyére kerül és mindenki elégedett.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

A Wase, a kátyú és a villanyszerelés

Munkámból adódóan viszonylag sokat járok Budapest különböző pontjain és útjain. Ilyenkor gyakran igénybe veszem a waze szolgáltatásait, hogy mondjon nekem egy útvonalat. Aztán vagy arra megyek, vagy nem.

Villany Péter

Mit és az AI áram nélkül?

Hétfőn már érintettem azt, hogy energiaigényünk egyre csak növekszik. Ezen belül is az elektromos energia felhasználásunk fokozatosan emelkedik. Ez egy trend a világban, a különböző technikai vívmányok is mind-mind ebbe az irányba mutatnak.

Villany Péter

Mini atomreaktor a zsebedben

Erre mondják majd azt vajon, hogy nagyon pozitív a kisugárzásod? Képzelj el egy 5 Forintost. Na most ha ez megvan, akkor jó ha tudod, hogy ebben a méretben már létezik egy olyan akkumulátor, ami még bár kis energia leadására képes, de 50 évig bírja szuflával.