Tervezés – odafigyelés – pontosság

Mi az, amit mindenképpen megkövetelek magamtól és a kollégáktól?

TERVEZÉS:

Minden napot ezzel kezdünk. Amellett, hogy az egész felújításnak van egy jól követhető rendszere (nemcsak mi, hanem ügyfeleink is képbe kerülnek, hogy mikor mi zajlik a lakásban), minden egyes nap minden egyes munkafázisa is tervezve kell legyen. Ennek a szemléletmódnak az elsajátítása alapvetően fontos.

ODAFIGYELÉS:

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a villanyszerelés nem játék. Elég egy apró hiba, és bizony kész a baj. Ezért kiemelkedően fontos a biztonság (mind a munkahelyi, mind a kivetelezett hálózat esetén). Ennek elérésében pedig a 100%-os odafigyelés segít.

PONTOSSÁG:

Mind a munka, mind az ügyfeleink, mind saját magunk szempontjából fontos az, hogy akkor és ott legyünk, amikor és ahol megígértük. Ha precízek és pontosak vagyunk, odafigyelünk a dolgokra, akkor minden a helyére kerül és mindenki elégedett.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …