Tervezés – odafigyelés – pontosság

Mi az, amit mindenképpen megkövetelek magamtól és a kollégáktól?

TERVEZÉS:

Minden napot ezzel kezdünk. Amellett, hogy az egész felújításnak van egy jól követhető rendszere (nemcsak mi, hanem ügyfeleink is képbe kerülnek, hogy mikor mi zajlik a lakásban), minden egyes nap minden egyes munkafázisa is tervezve kell legyen. Ennek a szemléletmódnak az elsajátítása alapvetően fontos.

ODAFIGYELÉS:

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a villanyszerelés nem játék. Elég egy apró hiba, és bizony kész a baj. Ezért kiemelkedően fontos a biztonság (mind a munkahelyi, mind a kivetelezett hálózat esetén). Ennek elérésében pedig a 100%-os odafigyelés segít.

PONTOSSÁG:

Mind a munka, mind az ügyfeleink, mind saját magunk szempontjából fontos az, hogy akkor és ott legyünk, amikor és ahol megígértük. Ha precízek és pontosak vagyunk, odafigyelünk a dolgokra, akkor minden a helyére kerül és mindenki elégedett.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.