Sikerünk titka a blog.hu-n

sikerünk titka a blog.hu-n

A múlt heti őszinteségi rohamra valószínű komoly hatással volt az, hogy szinte minden nap kikerült címlapra egy-egy cikkem. Ez mondjuk az okos-kütyükkel kapcsolatban nem is meglepő, de hogy az is átmegy a szűrőn, hogy én miért szeretem a nádasokat?

De hát jó ez így, az önbizalmamnak minden esetre jót tett. Viszont látom ám a sikerek egyértelmű jelét, még ha ez nem is kézzelfogható (nem mutatkozik pl. lájkokban). Olyan “apróságokon” mérhető le, mint hogy pl. a konkurencia úgy másol, mint állat (mind cikkekben, mind képekben, mind videókban).

De a sikerünk igazi titka a kitartás mellet az, hogy fantasztikus emberek vesznek körül. Profi gondolkodású, tanulni hajlandó srácokkal dolgozni könnyű. Mindenben támogató, önzetlenül segítő családdal, harcostársakkal a célok elérhetők és az út is egyszerűbb.

És amikor kicsit is úgy érzem, hogy most elég és inkább beleállok a földbe, akkor körülnézek a tágabb környezetemben (főleg a gyermekeim ovijában), és annyi de annyi pozitív példát látok, annyi de annyi fantasztikus embert, hogy úgy érzem, ezt nem tehetem meg.

Ilyenkor aztán arcot fel, derekat kihúz, megyünk tovább! Köszönöm nektek!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.