Sikerünk titka a blog.hu-n

sikerünk titka a blog.hu-n

A múlt heti őszinteségi rohamra valószínű komoly hatással volt az, hogy szinte minden nap kikerült címlapra egy-egy cikkem. Ez mondjuk az okos-kütyükkel kapcsolatban nem is meglepő, de hogy az is átmegy a szűrőn, hogy én miért szeretem a nádasokat?

De hát jó ez így, az önbizalmamnak minden esetre jót tett. Viszont látom ám a sikerek egyértelmű jelét, még ha ez nem is kézzelfogható (nem mutatkozik pl. lájkokban). Olyan “apróságokon” mérhető le, mint hogy pl. a konkurencia úgy másol, mint állat (mind cikkekben, mind képekben, mind videókban).

De a sikerünk igazi titka a kitartás mellet az, hogy fantasztikus emberek vesznek körül. Profi gondolkodású, tanulni hajlandó srácokkal dolgozni könnyű. Mindenben támogató, önzetlenül segítő családdal, harcostársakkal a célok elérhetők és az út is egyszerűbb.

És amikor kicsit is úgy érzem, hogy most elég és inkább beleállok a földbe, akkor körülnézek a tágabb környezetemben (főleg a gyermekeim ovijában), és annyi de annyi pozitív példát látok, annyi de annyi fantasztikus embert, hogy úgy érzem, ezt nem tehetem meg.

Ilyenkor aztán arcot fel, derekat kihúz, megyünk tovább! Köszönöm nektek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Csótány a lámpában!

Címnek inkább azt szerettem volna adni, hogy “A lámpa varázshatalmú szelleme”, de az nem fedte volna le igazán mondanivalót. A történet a múlt héten történt, amikor a munkáink többsége szerelvényezés volt.

Villany Péter

Te jó ég! Itt bányásztak! És én nem is tudtam!

Még kicsit visszatérve a tegnapi napelemes-leállításos írásomra, illetve azt ezt ihlető podcast-re, egy fontos dologgal találkoztam. Teljesen “véletlenül” dobta fel az egyik közösségi médium a régi bányász vasutakhoz tartozó kiállítást.

Villany Péter

Az öreg megmondja – Napelemista kalandok

Kedves barátom hívta fel a figyelmem egy videóra, ami az elmúlt időszak “lerágott” csontjáról szól. De nem akárhogyan, hanem idősebb szakemberek szemével. Akiknek már mindegy, hogy mit mondanak. (ergó nem kell pc-nek, azaz politikailag korrektnek lenniük, hogy ne bántsanak meg a véleményükkel senkit)