Én, a TikTok-ker

Én a TikTok-ker

Az elmúlt héten messzemenőkig őszinteségi rohamom volt, és ez többnyire a határaim feszegetésével szokott együtt járni. A közvetlen környezetemben lévők ezt most annyira nem szerették, de vannak ilyen hetek is.

Az a helyzet, hogy amikor úgy érzem elfogyott az időm, akkor azok a feladatok, amiket annyira nem érzek fontosnak, szépen elmaradoznak. Például nem csinálok meg egy videót, hanem inkább iszok egy kávét és bámulok ki a fejemből. Nem csinálok meg egy képet, hanem inkább elolvasok egy valójában érdektelen cikket.

Aztán a végén ráfogom, hogy nem volt rá időm. (Bocs ez így nem pontos, ezt szoktam mondani: “Nincs rá időm, nekem is csak 24 óra 1 nap!”). Ami igazzá is válik, mert a döntésemben nem voltam profi, és ezáltal tényleg nem volt rá időm.

Szóval így fogyott ki most a szufla a TikTok-ból egy picit. És igazán azért vált ez érdekessé, mert a TikTok, mint cég, mint profitorientált vállalat bizony elkezdte magát népszerűsíteni (vagy inkább elfogadtatni?): ha nézed foci EB-t, tudod miről beszélek. Így lassan eljöhet az az idő, amikor “ott kell lenni”.

És ugye ennek fényében érdekes a tény: van időd rá, vagy nincs időd rá?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).