Panelban lakni menő

Panelban lakni menő

Több összetevője is van annak, ha az ember panellakást vásárol, de érdekes megközelítésekkel is találkozik az ember. Sok fiatal vásárolt az utóbbi időben panellakást.

Megerősítenek benne, hogy bár vannak hátrányai egy-egy ilyen épületnek, de nagyon sok helyen igen komfortosan lehet élni a lakótelepeken. Helyben van minden: boltok, intézmények, kiváló közlekedés.

Ami kritikán aluli, arról az autótulajdonosok tudnak mesélni. Néhány helyen annyira élhetetlen gépkocsival létezni (most az ingyenes parkolás idején meg pláne), annyira nincs hely, hogy hihetetlen.

Többen elmondják, hogy stabilabbnak (megbízhatóbbnak) érezték az egész épületet a hasonló kategóriájú téglaépítésűekkel szemben. És sokan, akik egy újabb építésűt is megengedhettek volna maguknak, inkább vásárolnak egy jó helyen lévő panelt, és a különbséget a saját ízlésű felújításra költik.

Kicsit olyan érzésem van – a különböző felújítós csoportok megjelenésével -, hogy egy “kié lett szebb” és “ki kap több lájkot a panellakására” verseny alakult ki.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.