Óriási hetünk volt!

Óriási hetünk volt!

Egy hasonlattal élve olyan volt, mint amikor elkezded a pokolban, majd szép lassan igazán melósan a mennybe jutsz, hogy aztán egy óvatlan pillanatban hirtelen újra a pokolban találkozz önmagaddal, de onnan szinte egyből felrántanak a felhők közé.

Hát ilyen volt ez a hét.

Azt hiszem mindent megtettünk annak érdekében, hogy teljesítsük a korábban vállalt feladatainkat. És nem csak megtettük, hanem profin megtettük. Kifelé nem látszott semmi. Nem emlékszem már, hogy olvastam-e vagy valaki mondta: nem elég jónak lenni, annak is kell látszani.

Eddig is tudtam, de ennek a hétnek óriási szerepe volt annak megerősítésében, hogy a nehézségek pontosan arra valók, hogy megtanuljunk bizonyos dolgokat. Hogy általuk megmutatkozzon, mennyit is érünk mi magunk, és mennyit is ér a csapat. Megmutatkozik, hogy kire számíthatunk, kire alapozhatunk.

Minden egyes nehéz helyzet megmutatja, hogy helyes-e a járt út, hogy az emberek akik járják, mit érnek egymásnak. Megmérettetünk, elbukunk, felállunk, újra megmérettetünk, megfelelünk, napon belül is, jó néhányszor.

Nem mondom, hogy nem fáradtam el, mert nem lenne igaz. De minden perce megérte, mert legbelül sikerült olyan megerősítéseket nyernem, amit nem lehet mással pótolni. Megerősítést, hogy jó, amit csinálok. Megerősítést, hogy nagyon jó emberek vesznek körül.

Megerősítést, hogy jó a csapat.

Köszönöm nektek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.