Imádják az emberek a weblapunkat

Imádják az emberek a weblapunkat

Bevallom azért engem is meglepett, hogy a weblapunknak ekkora a sikere.

S, hogy miért?

Mert sok szempontból nem a kitaposott utat járjuk, szeretjük az egyediséget, a különlegességet, de mindenek felett a magas színvonalú, minőségi munkát. Ez ma már a küldetésünk.

Nagy öröm számomra, hogy ezt egyre többen észreveszik ügyfeleink közül.

Egyetlen bánatom, hogy kicsit nehéz láttatnom a közvetlen környezetemmel, akár a családdal (bár Kati nagyon-nagyon jól tudja, mert tevékeny részese!), akár a kollégákkal, hogy a háttérmunka milyen kemény is valójában, és milyen sok időt elvisz.

De ez is munka, amit el kell végezni, és nagyon nagy szükség van rá.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.