Imádják az emberek a weblapunkat

Imádják az emberek a weblapunkat

Bevallom azért engem is meglepett, hogy a weblapunknak ekkora a sikere.

S, hogy miért?

Mert sok szempontból nem a kitaposott utat járjuk, szeretjük az egyediséget, a különlegességet, de mindenek felett a magas színvonalú, minőségi munkát. Ez ma már a küldetésünk.

Nagy öröm számomra, hogy ezt egyre többen észreveszik ügyfeleink közül.

Egyetlen bánatom, hogy kicsit nehéz láttatnom a közvetlen környezetemmel, akár a családdal (bár Kati nagyon-nagyon jól tudja, mert tevékeny részese!), akár a kollégákkal, hogy a háttérmunka milyen kemény is valójában, és milyen sok időt elvisz.

De ez is munka, amit el kell végezni, és nagyon nagy szükség van rá.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Csótány a lámpában!

Címnek inkább azt szerettem volna adni, hogy “A lámpa varázshatalmú szelleme”, de az nem fedte volna le igazán mondanivalót. A történet a múlt héten történt, amikor a munkáink többsége szerelvényezés volt.

Villany Péter

Te jó ég! Itt bányásztak! És én nem is tudtam!

Még kicsit visszatérve a tegnapi napelemes-leállításos írásomra, illetve azt ezt ihlető podcast-re, egy fontos dologgal találkoztam. Teljesen “véletlenül” dobta fel az egyik közösségi médium a régi bányász vasutakhoz tartozó kiállítást.

Villany Péter

Az öreg megmondja – Napelemista kalandok

Kedves barátom hívta fel a figyelmem egy videóra, ami az elmúlt időszak “lerágott” csontjáról szól. De nem akárhogyan, hanem idősebb szakemberek szemével. Akiknek már mindegy, hogy mit mondanak. (ergó nem kell pc-nek, azaz politikailag korrektnek lenniük, hogy ne bántsanak meg a véleményükkel senkit)