Imádják az emberek a weblapunkat

Imádják az emberek a weblapunkat

Bevallom azért engem is meglepett, hogy a weblapunknak ekkora a sikere.

S, hogy miért?

Mert sok szempontból nem a kitaposott utat járjuk, szeretjük az egyediséget, a különlegességet, de mindenek felett a magas színvonalú, minőségi munkát. Ez ma már a küldetésünk.

Nagy öröm számomra, hogy ezt egyre többen észreveszik ügyfeleink közül.

Egyetlen bánatom, hogy kicsit nehéz láttatnom a közvetlen környezetemmel, akár a családdal (bár Kati nagyon-nagyon jól tudja, mert tevékeny részese!), akár a kollégákkal, hogy a háttérmunka milyen kemény is valójában, és milyen sok időt elvisz.

De ez is munka, amit el kell végezni, és nagyon nagy szükség van rá.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).