Nem tudtam elbújni

Kis zavart éreztem az erőben az elmúlt pár hétben. (Igen, sok Star Warst is néztünk, ez is tény.) Nagyon nehéz időszak volt, de azt hiszem mindenkinek. És még nincs is vége.

Semmi esetre sem szeretnék pánikot kelteni pláne, hogy nincs ráhatásom a dolgok menetére. A legtöbb, amit tehetek ebben a helyzetben, hogy aki hozzám/hozzánk fordul segítségért, azt meghallgatjuk, és a megfelelő irányba fordítjuk.

De amikor ez az egész már komolyan elindult egyfajta lelkisegély szolgálat irányába, és egyszerűen túl sok hívásom érkezett… na akkor bepánikoltam. Egyszerűen annyi hívás érkezett, annyi ember szeretett volna sokáig beszélgetni velem, hogy nem maradt idő a saját feladataimra.

Utólag látom, hogy az én hibám, mert tudatosabb kommunikációval hatékonyan meg lehetett volna oldani ezt a szituációt. De elérkezett aztán egyik szerda este az a pont, amikor gyorsan cselekedni kellett.

Fogtam magam, és levettem a telefonszámomat minden olyan helyről, ami kapcsolatban volt a teljesítménybővítés témakörével.

És voálá…

A másnap már csodálatosan csendesen indult. Egészen délig…

Akkor egyszer csak újra csörgött a telefonom nagyjából fél óránként. Olyan volt az egész, mintha valaki mégis megtalálta volna a számomat, és ezután továbbadta volna mindenki másnak is.

Egy szó, mint száz és tapasztalat: az internet korában sokáig nem sikerült elbújni, úgyhogy telefonszámok vissza, és marad a hatékony kommunikáció.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.