Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Ha a szívemre teszem a kezem, akkor ez van. Egyszerre vagyok boldog emiatt, és egyszerre félelmetes is. Az elmúlt időszakban ez új rekord: 3,5 hónap tele.

Boldog vagyok, mert tulajdonképpen teljesen biztonságban tudhatom magunkat és a csapatot munka szempontjából, és ez megnyugtató. Valószínűleg ez több tényezőnek is köszönhető.

Ugyanakkor pont emiatt, a jelenlegi építőipari helyzetben adott ugyan a lehetőség a növekedésre is akár, de ez komoly kihívás. Nagyon okosan kell terveznünk, és a változásokat szinte azonnal lekövetnünk.

Így érdekes és egyben izgalmas nyarunk lesz…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).