Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Ha a szívemre teszem a kezem, akkor ez van. Egyszerre vagyok boldog emiatt, és egyszerre félelmetes is. Az elmúlt időszakban ez új rekord: 3,5 hónap tele.

Boldog vagyok, mert tulajdonképpen teljesen biztonságban tudhatom magunkat és a csapatot munka szempontjából, és ez megnyugtató. Valószínűleg ez több tényezőnek is köszönhető.

Ugyanakkor pont emiatt, a jelenlegi építőipari helyzetben adott ugyan a lehetőség a növekedésre is akár, de ez komoly kihívás. Nagyon okosan kell terveznünk, és a változásokat szinte azonnal lekövetnünk.

Így érdekes és egyben izgalmas nyarunk lesz…

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.