Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Most foglalj, telik a naptár, október elejétől van már csak időpontunk

Ha a szívemre teszem a kezem, akkor ez van. Egyszerre vagyok boldog emiatt, és egyszerre félelmetes is. Az elmúlt időszakban ez új rekord: 3,5 hónap tele.

Boldog vagyok, mert tulajdonképpen teljesen biztonságban tudhatom magunkat és a csapatot munka szempontjából, és ez megnyugtató. Valószínűleg ez több tényezőnek is köszönhető.

Ugyanakkor pont emiatt, a jelenlegi építőipari helyzetben adott ugyan a lehetőség a növekedésre is akár, de ez komoly kihívás. Nagyon okosan kell terveznünk, és a változásokat szinte azonnal lekövetnünk.

Így érdekes és egyben izgalmas nyarunk lesz…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.