Augusztusban irány a Balaton!

Augusztusban irány a Balaton!

Az augusztus lesz idén az az időszak, amikor talán végre sikerül kicsit lazábbra venni a tempót. Rengeteget és feszített tempóban dolgozunk és a csapat ezt igazán megérdemli.

Hogy miért augusztus és miért a Balaton?

Egyrészt, mert az északi partot nagyon szeretjük, és mert van ott egy olyan hely, ahová menni tudunk és szoktunk is. Bár a strandolás nem a mi pályánk (sem a tömeg, sem a víz nem lételemünk), imádunk csavarogni, és évről évre még a fagyi is egyre jobb.

(Apropó fagyi: tavaly kiszámoltam, hogy a nyaralós pénz 46%-át fagyizásra költöttük – nem mondom meg mennyi gombócot ettünk ….)

Másrészt viszont idén jeles esemény is lesz a nyár utolján: elmegyünk kollégánkhoz egy kis mulatozásra. A helyzet lehetővé teszi (és a barátainkkal beszélgetve a különböző ösztönzők ilyen téren elérték a hatásukat), ezért lakodalom lesz a mi utcánkban.

A gyerekekkel már gyakorlunk, és a családiházas munkánál is, a vendégmunkások révén folyamatosan edzésben vagyunk a mulatós zenéket illetően.

Ez kicsit olyan, mint egy ráhongolódás…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.