Augusztusban irány a Balaton!

Augusztusban irány a Balaton!

Az augusztus lesz idén az az időszak, amikor talán végre sikerül kicsit lazábbra venni a tempót. Rengeteget és feszített tempóban dolgozunk és a csapat ezt igazán megérdemli.

Hogy miért augusztus és miért a Balaton?

Egyrészt, mert az északi partot nagyon szeretjük, és mert van ott egy olyan hely, ahová menni tudunk és szoktunk is. Bár a strandolás nem a mi pályánk (sem a tömeg, sem a víz nem lételemünk), imádunk csavarogni, és évről évre még a fagyi is egyre jobb.

(Apropó fagyi: tavaly kiszámoltam, hogy a nyaralós pénz 46%-át fagyizásra költöttük – nem mondom meg mennyi gombócot ettünk ….)

Másrészt viszont idén jeles esemény is lesz a nyár utolján: elmegyünk kollégánkhoz egy kis mulatozásra. A helyzet lehetővé teszi (és a barátainkkal beszélgetve a különböző ösztönzők ilyen téren elérték a hatásukat), ezért lakodalom lesz a mi utcánkban.

A gyerekekkel már gyakorlunk, és a családiházas munkánál is, a vendégmunkások révén folyamatosan edzésben vagyunk a mulatós zenéket illetően.

Ez kicsit olyan, mint egy ráhongolódás…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …