Augusztusban irány a Balaton!

Augusztusban irány a Balaton!

Az augusztus lesz idén az az időszak, amikor talán végre sikerül kicsit lazábbra venni a tempót. Rengeteget és feszített tempóban dolgozunk és a csapat ezt igazán megérdemli.

Hogy miért augusztus és miért a Balaton?

Egyrészt, mert az északi partot nagyon szeretjük, és mert van ott egy olyan hely, ahová menni tudunk és szoktunk is. Bár a strandolás nem a mi pályánk (sem a tömeg, sem a víz nem lételemünk), imádunk csavarogni, és évről évre még a fagyi is egyre jobb.

(Apropó fagyi: tavaly kiszámoltam, hogy a nyaralós pénz 46%-át fagyizásra költöttük – nem mondom meg mennyi gombócot ettünk ….)

Másrészt viszont idén jeles esemény is lesz a nyár utolján: elmegyünk kollégánkhoz egy kis mulatozásra. A helyzet lehetővé teszi (és a barátainkkal beszélgetve a különböző ösztönzők ilyen téren elérték a hatásukat), ezért lakodalom lesz a mi utcánkban.

A gyerekekkel már gyakorlunk, és a családiházas munkánál is, a vendégmunkások révén folyamatosan edzésben vagyunk a mulatós zenéket illetően.

Ez kicsit olyan, mint egy ráhongolódás…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.