Augusztusban irány a Balaton!

Augusztusban irány a Balaton!

Az augusztus lesz idén az az időszak, amikor talán végre sikerül kicsit lazábbra venni a tempót. Rengeteget és feszített tempóban dolgozunk és a csapat ezt igazán megérdemli.

Hogy miért augusztus és miért a Balaton?

Egyrészt, mert az északi partot nagyon szeretjük, és mert van ott egy olyan hely, ahová menni tudunk és szoktunk is. Bár a strandolás nem a mi pályánk (sem a tömeg, sem a víz nem lételemünk), imádunk csavarogni, és évről évre még a fagyi is egyre jobb.

(Apropó fagyi: tavaly kiszámoltam, hogy a nyaralós pénz 46%-át fagyizásra költöttük – nem mondom meg mennyi gombócot ettünk ….)

Másrészt viszont idén jeles esemény is lesz a nyár utolján: elmegyünk kollégánkhoz egy kis mulatozásra. A helyzet lehetővé teszi (és a barátainkkal beszélgetve a különböző ösztönzők ilyen téren elérték a hatásukat), ezért lakodalom lesz a mi utcánkban.

A gyerekekkel már gyakorlunk, és a családiházas munkánál is, a vendégmunkások révén folyamatosan edzésben vagyunk a mulatós zenéket illetően.

Ez kicsit olyan, mint egy ráhongolódás…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán