Augusztusban irány a Balaton!

Augusztusban irány a Balaton!

Az augusztus lesz idén az az időszak, amikor talán végre sikerül kicsit lazábbra venni a tempót. Rengeteget és feszített tempóban dolgozunk és a csapat ezt igazán megérdemli.

Hogy miért augusztus és miért a Balaton?

Egyrészt, mert az északi partot nagyon szeretjük, és mert van ott egy olyan hely, ahová menni tudunk és szoktunk is. Bár a strandolás nem a mi pályánk (sem a tömeg, sem a víz nem lételemünk), imádunk csavarogni, és évről évre még a fagyi is egyre jobb.

(Apropó fagyi: tavaly kiszámoltam, hogy a nyaralós pénz 46%-át fagyizásra költöttük – nem mondom meg mennyi gombócot ettünk ….)

Másrészt viszont idén jeles esemény is lesz a nyár utolján: elmegyünk kollégánkhoz egy kis mulatozásra. A helyzet lehetővé teszi (és a barátainkkal beszélgetve a különböző ösztönzők ilyen téren elérték a hatásukat), ezért lakodalom lesz a mi utcánkban.

A gyerekekkel már gyakorlunk, és a családiházas munkánál is, a vendégmunkások révén folyamatosan edzésben vagyunk a mulatós zenéket illetően.

Ez kicsit olyan, mint egy ráhongolódás…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.