Mit vállalunk és mit nem

Mit vállalunk és mit nem

Eljött az az idő, amikor ki kell mondani bizonyos dolgokat. El kell dönteni, hogy A vagy B, hogy piros vagy kék.

Az elmúlt időszakban kipróbáltam sok mindent. Sok-sok embernek vagyok hálás azért, amiért lehetőséget biztosított számomra, hogy kipróbálhassam magam más területeken a villanyszerelésen belül.

De eljött a perc, ki kell mondanom: én panelvillanyszerelő vagyok. Értek sok mindenhez, meg tudok sok mindent csinálni. Folyamatosan képzem magam, szakmailag és emberileg egyaránt.

De igazán profi a panel lakások elektromos hálózatának felújításában vagyok. Ismerem őket kívül-belül, tudom mit lehet és mit nem.

Az ehhez kapcsolódó teljesítménybővítésben, és felülvizsgálatban vagyok otthon igazán.

Nem ígérem meg, hogy ezentúl csukott szemmel fogok járni, és ha valami érdekes kihívás “esik be” az ajtón, nem fogok foglalkozni vele. De az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatták, hogy a “szétaprózódás” egy ponton az alapkoncepció rovására megy.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …