Mit vállalunk és mit nem

Mit vállalunk és mit nem

Eljött az az idő, amikor ki kell mondani bizonyos dolgokat. El kell dönteni, hogy A vagy B, hogy piros vagy kék.

Az elmúlt időszakban kipróbáltam sok mindent. Sok-sok embernek vagyok hálás azért, amiért lehetőséget biztosított számomra, hogy kipróbálhassam magam más területeken a villanyszerelésen belül.

De eljött a perc, ki kell mondanom: én panelvillanyszerelő vagyok. Értek sok mindenhez, meg tudok sok mindent csinálni. Folyamatosan képzem magam, szakmailag és emberileg egyaránt.

De igazán profi a panel lakások elektromos hálózatának felújításában vagyok. Ismerem őket kívül-belül, tudom mit lehet és mit nem.

Az ehhez kapcsolódó teljesítménybővítésben, és felülvizsgálatban vagyok otthon igazán.

Nem ígérem meg, hogy ezentúl csukott szemmel fogok járni, és ha valami érdekes kihívás “esik be” az ajtón, nem fogok foglalkozni vele. De az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatták, hogy a “szétaprózódás” egy ponton az alapkoncepció rovására megy.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.