A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

Ahogy nálunk párom édesanyja mondja mindig: Boldog Nemzetközi Zoltán napot! De maradjunk a hagyományosnál: kedves Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánok!

Egy évben több ilyen nőnapot is tarthatnánk. Sőt igazából minden nap lehetne nőnap. Legalábbis itt Villany Péteréknél. Hiszen Kati nagyon komoly munkát végez a háttérben. (És mindemellett most még beleállt élete egyik legnagyobb kalandjába is.)

Ez nálunk úgy van, hogy én a harcmezőn küzdök nap mint nap, vágom az ösvényt a dzsungelben. Ő pedig itthon koordinálja a háttérország feladatait: az utánpótlást, a kiképzést, a felszerelést, és megteremti a stabilitást.

Ha nálatok is hasonló a helyzet, hogy párotok sokat tesz a háttérben a családért, akkor csak menj oda hozzá, öleld meg minden nap, és mondd neki: “köszönöm”.

Bara-Horváth Péter – “Villany Péter”
tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.