A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

Ahogy nálunk párom édesanyja mondja mindig: Boldog Nemzetközi Zoltán napot! De maradjunk a hagyományosnál: kedves Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánok!

Egy évben több ilyen nőnapot is tarthatnánk. Sőt igazából minden nap lehetne nőnap. Legalábbis itt Villany Péteréknél. Hiszen Kati nagyon komoly munkát végez a háttérben. (És mindemellett most még beleállt élete egyik legnagyobb kalandjába is.)

Ez nálunk úgy van, hogy én a harcmezőn küzdök nap mint nap, vágom az ösvényt a dzsungelben. Ő pedig itthon koordinálja a háttérország feladatait: az utánpótlást, a kiképzést, a felszerelést, és megteremti a stabilitást.

Ha nálatok is hasonló a helyzet, hogy párotok sokat tesz a háttérben a családért, akkor csak menj oda hozzá, öleld meg minden nap, és mondd neki: “köszönöm”.

Bara-Horváth Péter – “Villany Péter”
tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.