A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

Ahogy nálunk párom édesanyja mondja mindig: Boldog Nemzetközi Zoltán napot! De maradjunk a hagyományosnál: kedves Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánok!

Egy évben több ilyen nőnapot is tarthatnánk. Sőt igazából minden nap lehetne nőnap. Legalábbis itt Villany Péteréknél. Hiszen Kati nagyon komoly munkát végez a háttérben. (És mindemellett most még beleállt élete egyik legnagyobb kalandjába is.)

Ez nálunk úgy van, hogy én a harcmezőn küzdök nap mint nap, vágom az ösvényt a dzsungelben. Ő pedig itthon koordinálja a háttérország feladatait: az utánpótlást, a kiképzést, a felszerelést, és megteremti a stabilitást.

Ha nálatok is hasonló a helyzet, hogy párotok sokat tesz a háttérben a családért, akkor csak menj oda hozzá, öleld meg minden nap, és mondd neki: “köszönöm”.

Bara-Horváth Péter – „Villany Péter”
tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.