A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

A család az első: Boldog Nőnapot kívánunk!

Ahogy nálunk párom édesanyja mondja mindig: Boldog Nemzetközi Zoltán napot! De maradjunk a hagyományosnál: kedves Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánok!

Egy évben több ilyen nőnapot is tarthatnánk. Sőt igazából minden nap lehetne nőnap. Legalábbis itt Villany Péteréknél. Hiszen Kati nagyon komoly munkát végez a háttérben. (És mindemellett most még beleállt élete egyik legnagyobb kalandjába is.)

Ez nálunk úgy van, hogy én a harcmezőn küzdök nap mint nap, vágom az ösvényt a dzsungelben. Ő pedig itthon koordinálja a háttérország feladatait: az utánpótlást, a kiképzést, a felszerelést, és megteremti a stabilitást.

Ha nálatok is hasonló a helyzet, hogy párotok sokat tesz a háttérben a családért, akkor csak menj oda hozzá, öleld meg minden nap, és mondd neki: “köszönöm”.

Bara-Horváth Péter – „Villany Péter”
tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.