Mit keresek én a TIKTOK-on?!

Mit keresek a TikTok-on?!

Nem nagy titok, hogy miért a TikTok. Mit keresek én ott?

Bevallom régóta kerestem azt a felületet, ahol viszonylag gyorsan lehet rövid tartalmat publikálni és kötetlenül lehetek jelen. Rövid snittekben megmutatni a villanyszerelő életét, az aznapi dolgokat.

Ezt a youtube-on terveztem első sorban, de vagy a témák rövidsége (pár szó, esetleg pár mondat), vagy pedig a témák “kényessége” (saját belső dolgok, érzékeny társadalmi témák, stb.) miatt nagyon ritkán adódik megfelelő tartalom.

A TikTokban az tetszik, hogy egy-egy gondolatot vagy poént (amik rövidek, 10-30 másodperc) szinte azon melegében meg lehet örökíteni, és meg lehet osztani másokkal. Egy-egy rövidebb gondolatot, ami felmerül aznap, gyakorlatilag azonnal publikálni tudom.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.