Mit keresek én a TIKTOK-on?!

Mit keresek a TikTok-on?!

Nem nagy titok, hogy miért a TikTok. Mit keresek én ott?

Bevallom régóta kerestem azt a felületet, ahol viszonylag gyorsan lehet rövid tartalmat publikálni és kötetlenül lehetek jelen. Rövid snittekben megmutatni a villanyszerelő életét, az aznapi dolgokat.

Ezt a youtube-on terveztem első sorban, de vagy a témák rövidsége (pár szó, esetleg pár mondat), vagy pedig a témák “kényessége” (saját belső dolgok, érzékeny társadalmi témák, stb.) miatt nagyon ritkán adódik megfelelő tartalom.

A TikTokban az tetszik, hogy egy-egy gondolatot vagy poént (amik rövidek, 10-30 másodperc) szinte azon melegében meg lehet örökíteni, és meg lehet osztani másokkal. Egy-egy rövidebb gondolatot, ami felmerül aznap, gyakorlatilag azonnal publikálni tudom.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).