Mit keresek én a TIKTOK-on?!

Mit keresek a TikTok-on?!

Nem nagy titok, hogy miért a TikTok. Mit keresek én ott?

Bevallom régóta kerestem azt a felületet, ahol viszonylag gyorsan lehet rövid tartalmat publikálni és kötetlenül lehetek jelen. Rövid snittekben megmutatni a villanyszerelő életét, az aznapi dolgokat.

Ezt a youtube-on terveztem első sorban, de vagy a témák rövidsége (pár szó, esetleg pár mondat), vagy pedig a témák “kényessége” (saját belső dolgok, érzékeny társadalmi témák, stb.) miatt nagyon ritkán adódik megfelelő tartalom.

A TikTokban az tetszik, hogy egy-egy gondolatot vagy poént (amik rövidek, 10-30 másodperc) szinte azon melegében meg lehet örökíteni, és meg lehet osztani másokkal. Egy-egy rövidebb gondolatot, ami felmerül aznap, gyakorlatilag azonnal publikálni tudom.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.