Mit keresek én a TIKTOK-on?!

Mit keresek a TikTok-on?!

Nem nagy titok, hogy miért a TikTok. Mit keresek én ott?

Bevallom régóta kerestem azt a felületet, ahol viszonylag gyorsan lehet rövid tartalmat publikálni és kötetlenül lehetek jelen. Rövid snittekben megmutatni a villanyszerelő életét, az aznapi dolgokat.

Ezt a youtube-on terveztem első sorban, de vagy a témák rövidsége (pár szó, esetleg pár mondat), vagy pedig a témák “kényessége” (saját belső dolgok, érzékeny társadalmi témák, stb.) miatt nagyon ritkán adódik megfelelő tartalom.

A TikTokban az tetszik, hogy egy-egy gondolatot vagy poént (amik rövidek, 10-30 másodperc) szinte azon melegében meg lehet örökíteni, és meg lehet osztani másokkal. Egy-egy rövidebb gondolatot, ami felmerül aznap, gyakorlatilag azonnal publikálni tudom.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.