Kati kedvenc elektromos berendezése

Margit, a robotporszívó!

Megkérdeztem, és én is meglepődtem. Gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre a választ. Sok szeretettel bemutatom Kati kedvenc elektromos berendezését: ő Margit, a robotporszívó!

Margitka (igen, így hívjuk őt. Azért amúgy, hogy flancoljunk. Hogy ha véletlenül szóba kerül, azt higgyék, hogy takarítónőnk van). Szóval Margitka 2 éve része az életünknek. És az az igazság, hogy én voltam a legnagyobb ellenzője. Mert minek nekünk ilyen “luxus” cucc. Majd én elintézem! (És képzeljétek még ide az önfeláldozó és hős férfi monológját.)

Amelyikőtöknél gyerkőc van, gondolom nem kell bemutatnom azt, hogy hogyan néz ki estére az étkezős nappali. Az volt a feladatom, hogy ezt a koszocskát minden este, munka után, porszívózzam és mossam fel az asztal körül. (Meg úgy mindenhol kb., ahol mászkáltak.)

A végeredményt szerintem sejtitek: a kérdés csak az, hogy hány napig tartott. Azt hiszem, már a második napon feladtam. De erre már nem is emlékszem, ne forszírozzuk, vesszen ez a feledés jótékony homályába.

Azért bosszúból beszereztem én is egy eszközt: Sanyit, a robikapát! Arra való hivatkozással, hogy kell egy pár Margitnak, mert milyen magányos szegény. Egy erős és dolgos párt szerettem volna. Gyerekük még nincs, friss a kapcsolat.

Bara-Horváth Péter – „Villany Péter” tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).