Kati kedvenc elektromos berendezése

Margit, a robotporszívó!

Megkérdeztem, és én is meglepődtem. Gondolkodás nélkül vágta rá a kérdésre a választ. Sok szeretettel bemutatom Kati kedvenc elektromos berendezését: ő Margit, a robotporszívó!

Margitka (igen, így hívjuk őt. Azért amúgy, hogy flancoljunk. Hogy ha véletlenül szóba kerül, azt higgyék, hogy takarítónőnk van). Szóval Margitka 2 éve része az életünknek. És az az igazság, hogy én voltam a legnagyobb ellenzője. Mert minek nekünk ilyen “luxus” cucc. Majd én elintézem! (És képzeljétek még ide az önfeláldozó és hős férfi monológját.)

Amelyikőtöknél gyerkőc van, gondolom nem kell bemutatnom azt, hogy hogyan néz ki estére az étkezős nappali. Az volt a feladatom, hogy ezt a koszocskát minden este, munka után, porszívózzam és mossam fel az asztal körül. (Meg úgy mindenhol kb., ahol mászkáltak.)

A végeredményt szerintem sejtitek: a kérdés csak az, hogy hány napig tartott. Azt hiszem, már a második napon feladtam. De erre már nem is emlékszem, ne forszírozzuk, vesszen ez a feledés jótékony homályába.

Azért bosszúból beszereztem én is egy eszközt: Sanyit, a robikapát! Arra való hivatkozással, hogy kell egy pár Margitnak, mert milyen magányos szegény. Egy erős és dolgos párt szerettem volna. Gyerekük még nincs, friss a kapcsolat.

Bara-Horváth Péter – “Villany Péter” tulajdonos

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.