Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Tegnapi írásom késztetett arra, hogy rávilágítsak egy fontos dologra. Tény és való, hogy egyre felkészültebb mindenki, aki felújításra adja a fejét. De még mindig sokan vannak olyanok, akiket könnyen “megetetnek”.

Emiatt nagyon fontos, hogy mielőtt bárkit is megkeresnél, rajzolj. Rajzold le, hogy milyennek szeretnéd a konyhát, a fürdőt, a nappalit villanyszerelés szempontból hogy a berendezéshez képest hova szeretnél dugaljakat, kapcsolókat, lámpákat.

Valószínűleg sok minden az eredeti helyén tud maradni (és egy panellakásban azért csodák nincsenek, sokkal nagyobb tér nem lesz).

De ha már van egy hozzávetőleges elképzelésed, akkor abból már ki tudunk indulni, és a lehetőségekhez szabni mindent.

A jelenlegi építőipari helyzetben, ha konkrét elképzelésekkel rendelkezel, és bármilyen módon papírra is veted azt, akkor olyan segítséget nyújtasz a kivitelezőnek, ami akár pénzben, akár időben is konkrét nyereségként jelentkezhet!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Van olcsó rossz minőség, és drágább jó minőség

Amellett, hogy az utóbbi időben a hiszékenység vámszedői újra gyűjtik a skalpokat, mindig is voltak kóklerek. Kíváncsiságból rákerestem a jelentésére, és meglepődve olvastam, hogy a kókler nem a hozzá nem értő vagy a rossz munkát végző ember szinonimája.

Villany Péter

A villany sikló

Végre egy kis kikapcsolódás. Úgy érzem ez már járt nekem az utóbbi idők nagy hajtása után. Jólesett “elbújni” a világ elől. Úgyhogy aki esetleg nem ért el, attól elnézést kérek, és a héten minden elmaradásom bepótolom.