Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Tegnapi írásom késztetett arra, hogy rávilágítsak egy fontos dologra. Tény és való, hogy egyre felkészültebb mindenki, aki felújításra adja a fejét. De még mindig sokan vannak olyanok, akiket könnyen “megetetnek”.

Emiatt nagyon fontos, hogy mielőtt bárkit is megkeresnél, rajzolj. Rajzold le, hogy milyennek szeretnéd a konyhát, a fürdőt, a nappalit villanyszerelés szempontból hogy a berendezéshez képest hova szeretnél dugaljakat, kapcsolókat, lámpákat.

Valószínűleg sok minden az eredeti helyén tud maradni (és egy panellakásban azért csodák nincsenek, sokkal nagyobb tér nem lesz).

De ha már van egy hozzávetőleges elképzelésed, akkor abból már ki tudunk indulni, és a lehetőségekhez szabni mindent.

A jelenlegi építőipari helyzetben, ha konkrét elképzelésekkel rendelkezel, és bármilyen módon papírra is veted azt, akkor olyan segítséget nyújtasz a kivitelezőnek, ami akár pénzben, akár időben is konkrét nyereségként jelentkezhet!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.