Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Milyen lenne az optimális otthonod? Rajzolj Te is!

Tegnapi írásom késztetett arra, hogy rávilágítsak egy fontos dologra. Tény és való, hogy egyre felkészültebb mindenki, aki felújításra adja a fejét. De még mindig sokan vannak olyanok, akiket könnyen “megetetnek”.

Emiatt nagyon fontos, hogy mielőtt bárkit is megkeresnél, rajzolj. Rajzold le, hogy milyennek szeretnéd a konyhát, a fürdőt, a nappalit villanyszerelés szempontból hogy a berendezéshez képest hova szeretnél dugaljakat, kapcsolókat, lámpákat.

Valószínűleg sok minden az eredeti helyén tud maradni (és egy panellakásban azért csodák nincsenek, sokkal nagyobb tér nem lesz).

De ha már van egy hozzávetőleges elképzelésed, akkor abból már ki tudunk indulni, és a lehetőségekhez szabni mindent.

A jelenlegi építőipari helyzetben, ha konkrét elképzelésekkel rendelkezel, és bármilyen módon papírra is veted azt, akkor olyan segítséget nyújtasz a kivitelezőnek, ami akár pénzben, akár időben is konkrét nyereségként jelentkezhet!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Itt a távfűtés vége? Indul a villanyfűtés!

Itt első körben arról szerettem volna írni, hogy ha lassan véget ér a távfűtés időszaka, akkor hidegebb idő esetén bizony mindenhol előkerülnek az elektromos radiátorok és a bazi nagy hősugárzók, és ezek majd jól szétégetik a régi, nem megfelelően karbantartott elektromos hálózatot.

Villany Péter

Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.