A profik a profikat vonzzák

A profik a profikat vonzzák

Egyre felkészültebbek az ügyfeleink. És ez nagyon jó hír. Egyre több információ érhető el az interneten a villanyszereléssel kapcsolatban, és egyre érthetőbben vannak megfogalmazva.

Ezért az a tapasztalat, hogy majdnem minden esetben (még akkor is, amikor csak árösszehasonlítás miatt keresnek meg) egészen pontos képük van arról, hogy mit, hol és hogyan lehet egy panellakásban.

Én örülök ennek, mert ezzel nagymértékben növekszik a felújítók tudatossága, egyre inkább okkal csináltatnak dolgokat, és könnyebb szemléltetni a szükséges munkálatokat. Így gyakorlatilag nem zsákbamacskát vesznek, hanem korrekt munkát korrekt áron.

Bár sokáig féltem tőle, hogy így majd potenciális megkereséseket veszítünk, de a tapasztalat inkább az, hogy okosodnak a vevők. Ezáltal valamelyest tisztul a piac, nem lehet már mindenki torkán mindent lenyomni.

És hosszú távon ez biztosan jó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.