A profik a profikat vonzzák

A profik a profikat vonzzák

Egyre felkészültebbek az ügyfeleink. És ez nagyon jó hír. Egyre több információ érhető el az interneten a villanyszereléssel kapcsolatban, és egyre érthetőbben vannak megfogalmazva.

Ezért az a tapasztalat, hogy majdnem minden esetben (még akkor is, amikor csak árösszehasonlítás miatt keresnek meg) egészen pontos képük van arról, hogy mit, hol és hogyan lehet egy panellakásban.

Én örülök ennek, mert ezzel nagymértékben növekszik a felújítók tudatossága, egyre inkább okkal csináltatnak dolgokat, és könnyebb szemléltetni a szükséges munkálatokat. Így gyakorlatilag nem zsákbamacskát vesznek, hanem korrekt munkát korrekt áron.

Bár sokáig féltem tőle, hogy így majd potenciális megkereséseket veszítünk, de a tapasztalat inkább az, hogy okosodnak a vevők. Ezáltal valamelyest tisztul a piac, nem lehet már mindenki torkán mindent lenyomni.

És hosszú távon ez biztosan jó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.