A profik a profikat vonzzák

A profik a profikat vonzzák

Egyre felkészültebbek az ügyfeleink. És ez nagyon jó hír. Egyre több információ érhető el az interneten a villanyszereléssel kapcsolatban, és egyre érthetőbben vannak megfogalmazva.

Ezért az a tapasztalat, hogy majdnem minden esetben (még akkor is, amikor csak árösszehasonlítás miatt keresnek meg) egészen pontos képük van arról, hogy mit, hol és hogyan lehet egy panellakásban.

Én örülök ennek, mert ezzel nagymértékben növekszik a felújítók tudatossága, egyre inkább okkal csináltatnak dolgokat, és könnyebb szemléltetni a szükséges munkálatokat. Így gyakorlatilag nem zsákbamacskát vesznek, hanem korrekt munkát korrekt áron.

Bár sokáig féltem tőle, hogy így majd potenciális megkereséseket veszítünk, de a tapasztalat inkább az, hogy okosodnak a vevők. Ezáltal valamelyest tisztul a piac, nem lehet már mindenki torkán mindent lenyomni.

És hosszú távon ez biztosan jó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.