A profik a profikat vonzzák

A profik a profikat vonzzák

Egyre felkészültebbek az ügyfeleink. És ez nagyon jó hír. Egyre több információ érhető el az interneten a villanyszereléssel kapcsolatban, és egyre érthetőbben vannak megfogalmazva.

Ezért az a tapasztalat, hogy majdnem minden esetben (még akkor is, amikor csak árösszehasonlítás miatt keresnek meg) egészen pontos képük van arról, hogy mit, hol és hogyan lehet egy panellakásban.

Én örülök ennek, mert ezzel nagymértékben növekszik a felújítók tudatossága, egyre inkább okkal csináltatnak dolgokat, és könnyebb szemléltetni a szükséges munkálatokat. Így gyakorlatilag nem zsákbamacskát vesznek, hanem korrekt munkát korrekt áron.

Bár sokáig féltem tőle, hogy így majd potenciális megkereséseket veszítünk, de a tapasztalat inkább az, hogy okosodnak a vevők. Ezáltal valamelyest tisztul a piac, nem lehet már mindenki torkán mindent lenyomni.

És hosszú távon ez biztosan jó.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.