Mi ez a „Lakásátadás most!” dolog?

Mi ez a "Lakásátadás most!" dolog?

Kaptam jó pár észrevételt azzal kapcsolatban, hogy egy picit többet is megmutathatnék abból, hogy éppen hol és mit dolgozunk. Képek, sztorik, videók. Jogos elvárás, láttatni, hogy tulajdonképpen mit is csinálunk.

Az elmúlt időszak elég sűrű volt, és emiatt is kevesebb és rövidebb tartalom készült. Néhány dolog úgy alakult, hogy feszegetnem kellett a határaimat, de hamarosan a végére jutok. Elkezdődik egy új, igazán izgalmas időszak.

Így azt gondoltam, hogy az adott heti nagyobb projektjeinkről (amik általában panellakások elektromos szempontból teljeskörűen felújítva) képeket, illetve képekből készített montázsokat osztok meg.

A TikTok-on egy ideje ezt már megmutatom, és a facebook ilyen irányú “elmozdulásával” ide is fel fognak kerülni ezek az információk.

Köszönöm a visszajelzéseiteket és, hogy követtek engem!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).