Mi ez a “Lakásátadás most!” dolog?

Mi ez a "Lakásátadás most!" dolog?

Kaptam jó pár észrevételt azzal kapcsolatban, hogy egy picit többet is megmutathatnék abból, hogy éppen hol és mit dolgozunk. Képek, sztorik, videók. Jogos elvárás, láttatni, hogy tulajdonképpen mit is csinálunk.

Az elmúlt időszak elég sűrű volt, és emiatt is kevesebb és rövidebb tartalom készült. Néhány dolog úgy alakult, hogy feszegetnem kellett a határaimat, de hamarosan a végére jutok. Elkezdődik egy új, igazán izgalmas időszak.

Így azt gondoltam, hogy az adott heti nagyobb projektjeinkről (amik általában panellakások elektromos szempontból teljeskörűen felújítva) képeket, illetve képekből készített montázsokat osztok meg.

A TikTok-on egy ideje ezt már megmutatom, és a facebook ilyen irányú “elmozdulásával” ide is fel fognak kerülni ezek az információk.

Köszönöm a visszajelzéseiteket és, hogy követtek engem!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.