Mi ez a “Lakásátadás most!” dolog?

Mi ez a "Lakásátadás most!" dolog?

Kaptam jó pár észrevételt azzal kapcsolatban, hogy egy picit többet is megmutathatnék abból, hogy éppen hol és mit dolgozunk. Képek, sztorik, videók. Jogos elvárás, láttatni, hogy tulajdonképpen mit is csinálunk.

Az elmúlt időszak elég sűrű volt, és emiatt is kevesebb és rövidebb tartalom készült. Néhány dolog úgy alakult, hogy feszegetnem kellett a határaimat, de hamarosan a végére jutok. Elkezdődik egy új, igazán izgalmas időszak.

Így azt gondoltam, hogy az adott heti nagyobb projektjeinkről (amik általában panellakások elektromos szempontból teljeskörűen felújítva) képeket, illetve képekből készített montázsokat osztok meg.

A TikTok-on egy ideje ezt már megmutatom, és a facebook ilyen irányú “elmozdulásával” ide is fel fognak kerülni ezek az információk.

Köszönöm a visszajelzéseiteket és, hogy követtek engem!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.