Mi ez a „Lakásátadás most!” dolog?

Mi ez a "Lakásátadás most!" dolog?

Kaptam jó pár észrevételt azzal kapcsolatban, hogy egy picit többet is megmutathatnék abból, hogy éppen hol és mit dolgozunk. Képek, sztorik, videók. Jogos elvárás, láttatni, hogy tulajdonképpen mit is csinálunk.

Az elmúlt időszak elég sűrű volt, és emiatt is kevesebb és rövidebb tartalom készült. Néhány dolog úgy alakult, hogy feszegetnem kellett a határaimat, de hamarosan a végére jutok. Elkezdődik egy új, igazán izgalmas időszak.

Így azt gondoltam, hogy az adott heti nagyobb projektjeinkről (amik általában panellakások elektromos szempontból teljeskörűen felújítva) képeket, illetve képekből készített montázsokat osztok meg.

A TikTok-on egy ideje ezt már megmutatom, és a facebook ilyen irányú “elmozdulásával” ide is fel fognak kerülni ezek az információk.

Köszönöm a visszajelzéseiteket és, hogy követtek engem!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.