Megújulnak weblapjaink

Megújulnak weboldalaink

A mostani év végi szünet számomra nemcsak a pihenésről és az evésről szól, némi “munka” is vegyül az ünnepi napok közé. Nem is igazán nevezném munkának, imádom a vállalkozásnak ezt a részét, szeretek vele “szöszölni”. Statisztikákat bújni, terveket készíteni.

Valószínűleg azért szeretem, mert egy apróbb változtatás is bizonyos részeken azonnali változásokat hoz. Beállítok valamit, és már ott is az eredmény. A legelső weboldalunk 10 éve készült. Hol voltak akkor még tömegével az okostelefonok? Kereső-barátunkat sem igen érdekelték az efféle “kicsinységek”.

Ahogy azonban teltek az évek, változtak és változnak a szokások, és változtatni kell ennek megfelelően a megjelenésben is. Így hát adott ez a jó öreg (10 éves dologra furcsa ezt írni) alap, amit szétszedni nem szeretnék teljesen, de muszáj megfeleltetni a modern kor kihívásainak.

Akárcsak a villanyszerelés esetén. Olyan gyors a fejlődés, hogy nem pontosan látni, mire is lesz szükség 10 év múlva. De a trendekből sejteni lehet, és ennek fényében kell felkészíteni és elkészíteni egy elektromos hálózatot is.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.