Megújulnak weblapjaink

Megújulnak weboldalaink

A mostani év végi szünet számomra nemcsak a pihenésről és az evésről szól, némi “munka” is vegyül az ünnepi napok közé. Nem is igazán nevezném munkának, imádom a vállalkozásnak ezt a részét, szeretek vele “szöszölni”. Statisztikákat bújni, terveket készíteni.

Valószínűleg azért szeretem, mert egy apróbb változtatás is bizonyos részeken azonnali változásokat hoz. Beállítok valamit, és már ott is az eredmény. A legelső weboldalunk 10 éve készült. Hol voltak akkor még tömegével az okostelefonok? Kereső-barátunkat sem igen érdekelték az efféle “kicsinységek”.

Ahogy azonban teltek az évek, változtak és változnak a szokások, és változtatni kell ennek megfelelően a megjelenésben is. Így hát adott ez a jó öreg (10 éves dologra furcsa ezt írni) alap, amit szétszedni nem szeretnék teljesen, de muszáj megfeleltetni a modern kor kihívásainak.

Akárcsak a villanyszerelés esetén. Olyan gyors a fejlődés, hogy nem pontosan látni, mire is lesz szükség 10 év múlva. De a trendekből sejteni lehet, és ennek fényében kell felkészíteni és elkészíteni egy elektromos hálózatot is.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …