Megújulnak weblapjaink

Megújulnak weboldalaink

A mostani év végi szünet számomra nemcsak a pihenésről és az evésről szól, némi “munka” is vegyül az ünnepi napok közé. Nem is igazán nevezném munkának, imádom a vállalkozásnak ezt a részét, szeretek vele “szöszölni”. Statisztikákat bújni, terveket készíteni.

Valószínűleg azért szeretem, mert egy apróbb változtatás is bizonyos részeken azonnali változásokat hoz. Beállítok valamit, és már ott is az eredmény. A legelső weboldalunk 10 éve készült. Hol voltak akkor még tömegével az okostelefonok? Kereső-barátunkat sem igen érdekelték az efféle “kicsinységek”.

Ahogy azonban teltek az évek, változtak és változnak a szokások, és változtatni kell ennek megfelelően a megjelenésben is. Így hát adott ez a jó öreg (10 éves dologra furcsa ezt írni) alap, amit szétszedni nem szeretnék teljesen, de muszáj megfeleltetni a modern kor kihívásainak.

Akárcsak a villanyszerelés esetén. Olyan gyors a fejlődés, hogy nem pontosan látni, mire is lesz szükség 10 év múlva. De a trendekből sejteni lehet, és ennek fényében kell felkészíteni és elkészíteni egy elektromos hálózatot is.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.