Megújulnak weblapjaink

Megújulnak weboldalaink

A mostani év végi szünet számomra nemcsak a pihenésről és az evésről szól, némi “munka” is vegyül az ünnepi napok közé. Nem is igazán nevezném munkának, imádom a vállalkozásnak ezt a részét, szeretek vele “szöszölni”. Statisztikákat bújni, terveket készíteni.

Valószínűleg azért szeretem, mert egy apróbb változtatás is bizonyos részeken azonnali változásokat hoz. Beállítok valamit, és már ott is az eredmény. A legelső weboldalunk 10 éve készült. Hol voltak akkor még tömegével az okostelefonok? Kereső-barátunkat sem igen érdekelték az efféle “kicsinységek”.

Ahogy azonban teltek az évek, változtak és változnak a szokások, és változtatni kell ennek megfelelően a megjelenésben is. Így hát adott ez a jó öreg (10 éves dologra furcsa ezt írni) alap, amit szétszedni nem szeretnék teljesen, de muszáj megfeleltetni a modern kor kihívásainak.

Akárcsak a villanyszerelés esetén. Olyan gyors a fejlődés, hogy nem pontosan látni, mire is lesz szükség 10 év múlva. De a trendekből sejteni lehet, és ennek fényében kell felkészíteni és elkészíteni egy elektromos hálózatot is.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.