Már nem kell hirdetnünk

Már nem kell hirdetnünk

Ez mindig is egy különleges téma lesz számomra, és én ennek megfelelően imádom is. Sokat tanultam róla. Az vitán felül áll, hogy minden kezdő vállalkozásnak így vagy úgy, de szüksége van a hirdetésekre.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan szerencsések, akiknek sikerült úgy pozicionálni magukat, vagy egy szűk piaci rést találni, hogy szinte csak ők vannak az adott területen, de azért ez ritka.

Mi ennek a ritka csoportnak a tagjai voltunk kereken 10 évvel ezelőtt. Szűk rés, speciális szolgáltatás, minimális konkurencia. Szuper keresőszavak, egy weboldal: google első oldal első hellyel kevesebb, mint egy hónap alatt.

Aztán az elmúlt 10 évben sok minden történt. Lett sok versenytárs (jöttek-mentek), volt sok minden, hirdettünk mi is (nagyon jó beállításokkal, olcsón).

Büszke vagyok rá, hogy egy erős alappal, és megfelelő jelenléttel az elmúlt 10 évben mi épült fel.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Itt a távfűtés vége? Indul a villanyfűtés!

Itt első körben arról szerettem volna írni, hogy ha lassan véget ér a távfűtés időszaka, akkor hidegebb idő esetén bizony mindenhol előkerülnek az elektromos radiátorok és a bazi nagy hősugárzók, és ezek majd jól szétégetik a régi, nem megfelelően karbantartott elektromos hálózatot.

Villany Péter

Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.