Már nem kell hirdetnünk

Már nem kell hirdetnünk

Ez mindig is egy különleges téma lesz számomra, és én ennek megfelelően imádom is. Sokat tanultam róla. Az vitán felül áll, hogy minden kezdő vállalkozásnak így vagy úgy, de szüksége van a hirdetésekre.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan szerencsések, akiknek sikerült úgy pozicionálni magukat, vagy egy szűk piaci rést találni, hogy szinte csak ők vannak az adott területen, de azért ez ritka.

Mi ennek a ritka csoportnak a tagjai voltunk kereken 10 évvel ezelőtt. Szűk rés, speciális szolgáltatás, minimális konkurencia. Szuper keresőszavak, egy weboldal: google első oldal első hellyel kevesebb, mint egy hónap alatt.

Aztán az elmúlt 10 évben sok minden történt. Lett sok versenytárs (jöttek-mentek), volt sok minden, hirdettünk mi is (nagyon jó beállításokkal, olcsón).

Büszke vagyok rá, hogy egy erős alappal, és megfelelő jelenléttel az elmúlt 10 évben mi épült fel.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).