Már nem kell hirdetnünk

Már nem kell hirdetnünk

Ez mindig is egy különleges téma lesz számomra, és én ennek megfelelően imádom is. Sokat tanultam róla. Az vitán felül áll, hogy minden kezdő vállalkozásnak így vagy úgy, de szüksége van a hirdetésekre.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan szerencsések, akiknek sikerült úgy pozicionálni magukat, vagy egy szűk piaci rést találni, hogy szinte csak ők vannak az adott területen, de azért ez ritka.

Mi ennek a ritka csoportnak a tagjai voltunk kereken 10 évvel ezelőtt. Szűk rés, speciális szolgáltatás, minimális konkurencia. Szuper keresőszavak, egy weboldal: google első oldal első hellyel kevesebb, mint egy hónap alatt.

Aztán az elmúlt 10 évben sok minden történt. Lett sok versenytárs (jöttek-mentek), volt sok minden, hirdettünk mi is (nagyon jó beállításokkal, olcsón).

Büszke vagyok rá, hogy egy erős alappal, és megfelelő jelenléttel az elmúlt 10 évben mi épült fel.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.