Átléptük az 5000 követőt a TikTok-on!

Átléptük az 5000 követőt a TikTok-on!

Megmutatni, hogy egy villanyszerelő napja hogy telik, illetve mit csinálok, arra az egyik legjobb felület a TikTok. Röviden, tömören, kötöttségek nélkül lehet megosztani mindenfélét.

Vegyesen készülnek a komolyabb, a figyelemfelkeltő, és a kevésbé, vagy egyáltalán nem szakmai videók. Kb. tényleg ilyen: ami épp eszembe jut, arról felveszek valamit, és közreadom.

Olyan, mint régen, amikor megjelent a freeblog nevű oldal, aztán oda mindent kifelé magamból, ami éppen kikívánkozott. Most is ez van, csak videók formájában.

Innen is nagyon köszönöm nektek, hogy ennyien követtek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.