Átléptük az 5000 követőt a TikTok-on!

Átléptük az 5000 követőt a TikTok-on!

Megmutatni, hogy egy villanyszerelő napja hogy telik, illetve mit csinálok, arra az egyik legjobb felület a TikTok. Röviden, tömören, kötöttségek nélkül lehet megosztani mindenfélét.

Vegyesen készülnek a komolyabb, a figyelemfelkeltő, és a kevésbé, vagy egyáltalán nem szakmai videók. Kb. tényleg ilyen: ami épp eszembe jut, arról felveszek valamit, és közreadom.

Olyan, mint régen, amikor megjelent a freeblog nevű oldal, aztán oda mindent kifelé magamból, ami éppen kikívánkozott. Most is ez van, csak videók formájában.

Innen is nagyon köszönöm nektek, hogy ennyien követtek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.