Lehet-e pezsgőfürdőt telepíteni a panelba

Amikor meghalljuk a pezsgőfürdő szót, sokunknak olyan kép jut az eszébe, ahol 2-3-4 ember nyakig merülve ül egy viszonylag nagy medencében, bugyborékol körülöttük a víz (vagy forr, ezt nehéz szemre megállapítani) és az arcukon a teljes megelégedettség látszik.

Ezekből a képekből azt szűrhetjük le, hogy ezek nagyon nagy helyigényű dolgok, és valószínű drágák is. Ez annyiban igaz, hogy a fényképeken az ügyes fotózás miatt a kisebb méret is nagyobbnak látszik. Illetve ha nagyon nagy méretűt szeretnénk, akkor ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Az igazság az, hogy egy kis kutatással, és némi anyagi ráfordítással a panellakásunkban is kivitelezhető egy ilyen élményt nyújtó egység. A telepítés előtt az egyeztetések során a szakemberek együttműködésével kialakítható a biztonságos működtetés. Folyamatos ellenőrzésekkel pedig megakadályozhatjuk az életveszélyes helyzeteket.

Már csak körben lesz szükség LED-panelekre, amiken olyan képeket jeleníthetünk meg, ami a hangulatunkhoz legjobban illik éppen: pl. egy erdő kellős közepén madárcsicsergéssel, vagy egy felhőkarcoló tetején pazar kilátással a városra.

És ez talán nem is a távoli jövő…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.