Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.

Majdnem hogy azt kell mondjam, nekem csak az alkotásra kell figyelnem. És az írások mellett a fizikai munka dandárjának elvégzése is az én tisztem, de ez is egy alkotási folyamat.

Szeretem megvalósulni látni az általam elképzelt dolgokat. Legyen ez akár elméleti, akár gyakorlati téren. Sokat tervezek, és dolgozok a tervek megvalósításán. A napi “monoton” robotban is. Az eredmények pedig magukért beszélnek.

Elmondhatatlan az az érzés, ami egy-egy jól sikerült munka után kerít hatalmába. Azok a helyzetek, amikor tényleg kompromisszumok, mismásolások, és rossz szájíz nélkül azt mondhatod: “ez jó mulatság, férfimunka volt”. És amikor az ügyfél szemén és hozzáállásán is látod: ezek tényleg megcsinálták, amiről beszéltek.

Sajnos ezt az érzést azért túl sokszor és túl jól átadni nem tudom, mert ahhoz valószínűleg nem vagyok elég “művészlélek” (vagy valami ilyesmi). De nagyon köszönöm az Index olvasóinak, hogy értékelik a tevékenységemet, követik a munkásságom, olvassák az írásaim.

És néha bizony ők is kellemes perceket szereznek nekem, mint a legutóbbi – TALÁLÓS KÉRDÉS: MELYIK A LEGJELENTŐSEBB FÉM A VILÁGON? (ami a réz fontosságát ecseteli) – cikk egyik kommentjében: “És a réz faxú bagolyról se feledkezzünk meg!”.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán