Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.

Majdnem hogy azt kell mondjam, nekem csak az alkotásra kell figyelnem. És az írások mellett a fizikai munka dandárjának elvégzése is az én tisztem, de ez is egy alkotási folyamat.

Szeretem megvalósulni látni az általam elképzelt dolgokat. Legyen ez akár elméleti, akár gyakorlati téren. Sokat tervezek, és dolgozok a tervek megvalósításán. A napi “monoton” robotban is. Az eredmények pedig magukért beszélnek.

Elmondhatatlan az az érzés, ami egy-egy jól sikerült munka után kerít hatalmába. Azok a helyzetek, amikor tényleg kompromisszumok, mismásolások, és rossz szájíz nélkül azt mondhatod: “ez jó mulatság, férfimunka volt”. És amikor az ügyfél szemén és hozzáállásán is látod: ezek tényleg megcsinálták, amiről beszéltek.

Sajnos ezt az érzést azért túl sokszor és túl jól átadni nem tudom, mert ahhoz valószínűleg nem vagyok elég “művészlélek” (vagy valami ilyesmi). De nagyon köszönöm az Index olvasóinak, hogy értékelik a tevékenységemet, követik a munkásságom, olvassák az írásaim.

És néha bizony ők is kellemes perceket szereznek nekem, mint a legutóbbi – TALÁLÓS KÉRDÉS: MELYIK A LEGJELENTŐSEBB FÉM A VILÁGON? (ami a réz fontosságát ecseteli) – cikk egyik kommentjében: “És a réz faxú bagolyról se feledkezzünk meg!”.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ha egy ajtó bezárul…

…kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van. Ugye ismerős nektek is ez

Villany Péter

Szépen szelektíven

Amikor én magam ezt elgondoltam, és bevezettem azt, hogy szelektíven fogunk gyűjteni sok mindent, magam sem gondoltam, hogy ez ilyen szintre jut, és hogy ez

Villany Péter

A pálinka kérdés

A történet nem túl régi. Nem tudom kell-e szégyellni ezt, de az utóbbi időben rákaptunk a 0%-os ízesített sörre. Különösen a meggyes ízesítés jött be