Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Nehéz dolog, szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek. Fontos a mások véleménye, ez tagadhatatlan, s ez bizony hatással van a mindennapjainkra is.

De nem érthet és nem is ért mindenki egyet velünk. Nem osztja ugyanazt a nézetet, nem ugyanúgy gondolkodik. Bizonyos dolgokban akár azért, mert nagyobb a tudása, rálátása, és emiatt nem úgy látja és gondolja a jelenségeket, mint mi. Az okosabbtól sohasem szégyen tanulni.

Ami szuper ebben – kimondható már bátran – az internet alapú világban és kommunikációban, hogy minden szinte információ könnyedén elérhető. Ami a hátránya, hogy “névtelenül” és büntetlenül lehet “garázdálkodni” (kimondottan a komment szekcióra gondolok).

Teljesen lényegtelen, hogy mi okból történik, de történik. Én megértem a dolgot, tényleg nehéz az élet. Kinek jobban, kinek kevésbé. Hozzáállás kérdése. De egy biztos: továbbra sem szeretnék egyetértésre jutni a vállalhatatlan stílussal. Senkinek sem kötelező olvasni és nézni, amit csinálok. Ha nem tetszik, a megoldás nagyon egyszerű: törölj.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.