Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Nehéz dolog, szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek. Fontos a mások véleménye, ez tagadhatatlan, s ez bizony hatással van a mindennapjainkra is.

De nem érthet és nem is ért mindenki egyet velünk. Nem osztja ugyanazt a nézetet, nem ugyanúgy gondolkodik. Bizonyos dolgokban akár azért, mert nagyobb a tudása, rálátása, és emiatt nem úgy látja és gondolja a jelenségeket, mint mi. Az okosabbtól sohasem szégyen tanulni.

Ami szuper ebben – kimondható már bátran – az internet alapú világban és kommunikációban, hogy minden szinte információ könnyedén elérhető. Ami a hátránya, hogy “névtelenül” és büntetlenül lehet “garázdálkodni” (kimondottan a komment szekcióra gondolok).

Teljesen lényegtelen, hogy mi okból történik, de történik. Én megértem a dolgot, tényleg nehéz az élet. Kinek jobban, kinek kevésbé. Hozzáállás kérdése. De egy biztos: továbbra sem szeretnék egyetértésre jutni a vállalhatatlan stílussal. Senkinek sem kötelező olvasni és nézni, amit csinálok. Ha nem tetszik, a megoldás nagyon egyszerű: törölj.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.