Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Kinek írok? Kinek készülnek a videók?

Nehéz dolog, szinte lehetetlen megfelelni mindenkinek. Fontos a mások véleménye, ez tagadhatatlan, s ez bizony hatással van a mindennapjainkra is.

De nem érthet és nem is ért mindenki egyet velünk. Nem osztja ugyanazt a nézetet, nem ugyanúgy gondolkodik. Bizonyos dolgokban akár azért, mert nagyobb a tudása, rálátása, és emiatt nem úgy látja és gondolja a jelenségeket, mint mi. Az okosabbtól sohasem szégyen tanulni.

Ami szuper ebben – kimondható már bátran – az internet alapú világban és kommunikációban, hogy minden szinte információ könnyedén elérhető. Ami a hátránya, hogy “névtelenül” és büntetlenül lehet “garázdálkodni” (kimondottan a komment szekcióra gondolok).

Teljesen lényegtelen, hogy mi okból történik, de történik. Én megértem a dolgot, tényleg nehéz az élet. Kinek jobban, kinek kevésbé. Hozzáállás kérdése. De egy biztos: továbbra sem szeretnék egyetértésre jutni a vállalhatatlan stílussal. Senkinek sem kötelező olvasni és nézni, amit csinálok. Ha nem tetszik, a megoldás nagyon egyszerű: törölj.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.