Kati profin irányítja a kommunikációnkat

Kati profin irányítja a kommunkációnkat

Nem mehetek el szó nélkül egy nagyon fontos dolog mellett. Többször felmerült már kérdésként, négyszemközt és kisebb csoportokban is, hogy hogyan csinálom azt, hogy folyamatosan írok és dolgozom?

A válasz nagyon egyszerű: Kati segít benne! Elképesztően sokat és nagyon profin. Van valami, amit tudnotok kell, és fontos tisztáznunk: hoztunk egy döntést, hogy ezt az egész villanyszereléses Villany Péter márkát együtt fogjuk felépíteni, ez lesz a családi biznisz.

Mostanra sikerült “felosztanunk” a feladatokat: ki, miért és hogyan felel. De ez sem egy kőbe vésett dolog, folyamatosan változik. Ahogyan jönnek az egyre újabb és újabb feladatok, ezeket újra és újra át kell értékelnünk, meg kell találnunk a helyét az életünkben.

És ez egyáltalán nem könnyű. Főleg Katinak! Akinek vannak gyermekei és háztartást is vezet, az tudja igazán, hogy miről beszélek! Folyamatosan együtt tanulunk. Tanuljuk, hogy hogyan csináljuk ezt. Nagyon izgalmas látni, ahogyan szépen lassan kézzelfoghatóvá válnak az eredmények.

Drágám, minden csodálatom a tiéd: menedzseled a gyerekeket (köztük néha engem is), a velük kapcsolatos dolgokat, és profin irányítod a kommunikációnkat! Nagyon köszönöm!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.