Kati profin irányítja a kommunikációnkat

Kati profin irányítja a kommunkációnkat

Nem mehetek el szó nélkül egy nagyon fontos dolog mellett. Többször felmerült már kérdésként, négyszemközt és kisebb csoportokban is, hogy hogyan csinálom azt, hogy folyamatosan írok és dolgozom?

A válasz nagyon egyszerű: Kati segít benne! Elképesztően sokat és nagyon profin. Van valami, amit tudnotok kell, és fontos tisztáznunk: hoztunk egy döntést, hogy ezt az egész villanyszereléses Villany Péter márkát együtt fogjuk felépíteni, ez lesz a családi biznisz.

Mostanra sikerült “felosztanunk” a feladatokat: ki, miért és hogyan felel. De ez sem egy kőbe vésett dolog, folyamatosan változik. Ahogyan jönnek az egyre újabb és újabb feladatok, ezeket újra és újra át kell értékelnünk, meg kell találnunk a helyét az életünkben.

És ez egyáltalán nem könnyű. Főleg Katinak! Akinek vannak gyermekei és háztartást is vezet, az tudja igazán, hogy miről beszélek! Folyamatosan együtt tanulunk. Tanuljuk, hogy hogyan csináljuk ezt. Nagyon izgalmas látni, ahogyan szépen lassan kézzelfoghatóvá válnak az eredmények.

Drágám, minden csodálatom a tiéd: menedzseled a gyerekeket (köztük néha engem is), a velük kapcsolatos dolgokat, és profin irányítod a kommunikációnkat! Nagyon köszönöm!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.