Kati profin irányítja a kommunikációnkat

Kati profin irányítja a kommunkációnkat

Nem mehetek el szó nélkül egy nagyon fontos dolog mellett. Többször felmerült már kérdésként, négyszemközt és kisebb csoportokban is, hogy hogyan csinálom azt, hogy folyamatosan írok és dolgozom?

A válasz nagyon egyszerű: Kati segít benne! Elképesztően sokat és nagyon profin. Van valami, amit tudnotok kell, és fontos tisztáznunk: hoztunk egy döntést, hogy ezt az egész villanyszereléses Villany Péter márkát együtt fogjuk felépíteni, ez lesz a családi biznisz.

Mostanra sikerült “felosztanunk” a feladatokat: ki, miért és hogyan felel. De ez sem egy kőbe vésett dolog, folyamatosan változik. Ahogyan jönnek az egyre újabb és újabb feladatok, ezeket újra és újra át kell értékelnünk, meg kell találnunk a helyét az életünkben.

És ez egyáltalán nem könnyű. Főleg Katinak! Akinek vannak gyermekei és háztartást is vezet, az tudja igazán, hogy miről beszélek! Folyamatosan együtt tanulunk. Tanuljuk, hogy hogyan csináljuk ezt. Nagyon izgalmas látni, ahogyan szépen lassan kézzelfoghatóvá válnak az eredmények.

Drágám, minden csodálatom a tiéd: menedzseled a gyerekeket (köztük néha engem is), a velük kapcsolatos dolgokat, és profin irányítod a kommunikációnkat! Nagyon köszönöm!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).