Kalandpark a gyerekeknek

Kalandpark a gyerekeknek

A málna telepítés és világítás után a következő projekt a málnás előtti tér rendbetétele lesz. Ide kerül hamarosan egy új diófa (a régi lassan eléri élete alkonyát), ha minden jól megy egy kút is.

Itt található a homokozó, amit Hanga lányom nagyon szeret. Ennek most kellemes árnyékot ad a diófa, de amint elkerül onnan (és amíg megnő az új), kell hogy valami árnyékoljon.

Ezért úgy gondoltam, milyen ötlet lenne, ha a homokozó tetejére tennénk egy autót. No nem akármilyen autót, hanem egy igazi autó igazi kaszniját. Nem túl nagy a homokozó, ráférne kényelmesen. Ha jól helyezem el árnyékolni fog, és még az eső ellen is véd.

Azon még morfondírozom, hogy milyen kaszni lenne a legalkalmasabb. Elsősorban Trabantra hajazok (mert az ugye nem fém), de minden ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).