Kalandpark a gyerekeknek

Kalandpark a gyerekeknek

A málna telepítés és világítás után a következő projekt a málnás előtti tér rendbetétele lesz. Ide kerül hamarosan egy új diófa (a régi lassan eléri élete alkonyát), ha minden jól megy egy kút is.

Itt található a homokozó, amit Hanga lányom nagyon szeret. Ennek most kellemes árnyékot ad a diófa, de amint elkerül onnan (és amíg megnő az új), kell hogy valami árnyékoljon.

Ezért úgy gondoltam, milyen ötlet lenne, ha a homokozó tetejére tennénk egy autót. No nem akármilyen autót, hanem egy igazi autó igazi kaszniját. Nem túl nagy a homokozó, ráférne kényelmesen. Ha jól helyezem el árnyékolni fog, és még az eső ellen is véd.

Azon még morfondírozom, hogy milyen kaszni lenne a legalkalmasabb. Elsősorban Trabantra hajazok (mert az ugye nem fém), de minden ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.