Kalandpark a gyerekeknek

Kalandpark a gyerekeknek

A málna telepítés és világítás után a következő projekt a málnás előtti tér rendbetétele lesz. Ide kerül hamarosan egy új diófa (a régi lassan eléri élete alkonyát), ha minden jól megy egy kút is.

Itt található a homokozó, amit Hanga lányom nagyon szeret. Ennek most kellemes árnyékot ad a diófa, de amint elkerül onnan (és amíg megnő az új), kell hogy valami árnyékoljon.

Ezért úgy gondoltam, milyen ötlet lenne, ha a homokozó tetejére tennénk egy autót. No nem akármilyen autót, hanem egy igazi autó igazi kaszniját. Nem túl nagy a homokozó, ráférne kényelmesen. Ha jól helyezem el árnyékolni fog, és még az eső ellen is véd.

Azon még morfondírozom, hogy milyen kaszni lenne a legalkalmasabb. Elsősorban Trabantra hajazok (mert az ugye nem fém), de minden ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …