Itt van a 90%-os energiamegtakarító!

A múlt héten egy olyan típusú panellakásban dolgoztunk, ahol ügyes kezű felhasználók megoldották a rezsicsökkentést. Sajnos részleteket nem árulhatok el, tippeket sem szeretnék adni, de ez a közös falak egyik csodája.

Erről jutott eszembe – miközben kukucskáltam át, nézve a régi alumínium vezetékeket (és gondoltam becsöngetek, hogy nem akarják-e cserélni a hálózatot) – hogy megint előkerületek a különböző energiamegtakarító csodakütyük.

Itt most azokra az eszközökre gondolok, amiket a konnektorba lehet bedugni. Sok okossággal fűszerezik a leírásokat. Olyan szavakkal mutatják be a portékát, amik nagyon jól hatnak az egyszeri polgár elméjére. S mire a végére érsz, elhiszed. Ennyire egyszerű.

Még akkor is elhiszed, ha csak a vastag betűs részeken szaladsz végig. Figyelj, ki van ez találva. Külön szakirodalma van az értékesítés módszereinek, nincs ebben semmi meglepő. Sajnos. Hihetetlen, hogy a nehezebb időkben ez mindig megjelenik, és bizony sokan be is dőlnek neki.

Átolvastam most én ezt, és érdekes tapasztalatom van. Ugyanis vannak dolgok, amikben igazuk van. Ezek közül a leglényegesebb, hogy többször is azt állítják, hogy nagyobb háztartáshoz több kütyü szükséges. És még kedvezményes csomagajánlatok is vannak! Több kütyü, több megtakarítás!

Bámulva a szomszéd lakás konnektorának fenekét, megvilágosodtam. (Kigyúlt a villanykörte, mint a mesékben.) Ha veszek ilyet itthon minden dugaljba, akkor bizony kijön a matek! Miért is? Mert, ha mindenhol ez van bedugva, nem tudok mást használni, és máris hihetetlen megtakarításom van!

Hogy nem lesz tiszta ruhám? Ugyan már, kicsire nem adunk, nézd a megtakarítást…

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.