Itt van a 90%-os energiamegtakarító!

A múlt héten egy olyan típusú panellakásban dolgoztunk, ahol ügyes kezű felhasználók megoldották a rezsicsökkentést. Sajnos részleteket nem árulhatok el, tippeket sem szeretnék adni, de ez a közös falak egyik csodája.

Erről jutott eszembe – miközben kukucskáltam át, nézve a régi alumínium vezetékeket (és gondoltam becsöngetek, hogy nem akarják-e cserélni a hálózatot) – hogy megint előkerületek a különböző energiamegtakarító csodakütyük.

Itt most azokra az eszközökre gondolok, amiket a konnektorba lehet bedugni. Sok okossággal fűszerezik a leírásokat. Olyan szavakkal mutatják be a portékát, amik nagyon jól hatnak az egyszeri polgár elméjére. S mire a végére érsz, elhiszed. Ennyire egyszerű.

Még akkor is elhiszed, ha csak a vastag betűs részeken szaladsz végig. Figyelj, ki van ez találva. Külön szakirodalma van az értékesítés módszereinek, nincs ebben semmi meglepő. Sajnos. Hihetetlen, hogy a nehezebb időkben ez mindig megjelenik, és bizony sokan be is dőlnek neki.

Átolvastam most én ezt, és érdekes tapasztalatom van. Ugyanis vannak dolgok, amikben igazuk van. Ezek közül a leglényegesebb, hogy többször is azt állítják, hogy nagyobb háztartáshoz több kütyü szükséges. És még kedvezményes csomagajánlatok is vannak! Több kütyü, több megtakarítás!

Bámulva a szomszéd lakás konnektorának fenekét, megvilágosodtam. (Kigyúlt a villanykörte, mint a mesékben.) Ha veszek ilyet itthon minden dugaljba, akkor bizony kijön a matek! Miért is? Mert, ha mindenhol ez van bedugva, nem tudok mást használni, és máris hihetetlen megtakarításom van!

Hogy nem lesz tiszta ruhám? Ugyan már, kicsire nem adunk, nézd a megtakarítást…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.