Itt van a 90%-os energiamegtakarító!

A múlt héten egy olyan típusú panellakásban dolgoztunk, ahol ügyes kezű felhasználók megoldották a rezsicsökkentést. Sajnos részleteket nem árulhatok el, tippeket sem szeretnék adni, de ez a közös falak egyik csodája.

Erről jutott eszembe – miközben kukucskáltam át, nézve a régi alumínium vezetékeket (és gondoltam becsöngetek, hogy nem akarják-e cserélni a hálózatot) – hogy megint előkerületek a különböző energiamegtakarító csodakütyük.

Itt most azokra az eszközökre gondolok, amiket a konnektorba lehet bedugni. Sok okossággal fűszerezik a leírásokat. Olyan szavakkal mutatják be a portékát, amik nagyon jól hatnak az egyszeri polgár elméjére. S mire a végére érsz, elhiszed. Ennyire egyszerű.

Még akkor is elhiszed, ha csak a vastag betűs részeken szaladsz végig. Figyelj, ki van ez találva. Külön szakirodalma van az értékesítés módszereinek, nincs ebben semmi meglepő. Sajnos. Hihetetlen, hogy a nehezebb időkben ez mindig megjelenik, és bizony sokan be is dőlnek neki.

Átolvastam most én ezt, és érdekes tapasztalatom van. Ugyanis vannak dolgok, amikben igazuk van. Ezek közül a leglényegesebb, hogy többször is azt állítják, hogy nagyobb háztartáshoz több kütyü szükséges. És még kedvezményes csomagajánlatok is vannak! Több kütyü, több megtakarítás!

Bámulva a szomszéd lakás konnektorának fenekét, megvilágosodtam. (Kigyúlt a villanykörte, mint a mesékben.) Ha veszek ilyet itthon minden dugaljba, akkor bizony kijön a matek! Miért is? Mert, ha mindenhol ez van bedugva, nem tudok mást használni, és máris hihetetlen megtakarításom van!

Hogy nem lesz tiszta ruhám? Ugyan már, kicsire nem adunk, nézd a megtakarítást…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

A Wase, a kátyú és a villanyszerelés

Munkámból adódóan viszonylag sokat járok Budapest különböző pontjain és útjain. Ilyenkor gyakran igénybe veszem a waze szolgáltatásait, hogy mondjon nekem egy útvonalat. Aztán vagy arra megyek, vagy nem.

Villany Péter

Mit és az AI áram nélkül?

Hétfőn már érintettem azt, hogy energiaigényünk egyre csak növekszik. Ezen belül is az elektromos energia felhasználásunk fokozatosan emelkedik. Ez egy trend a világban, a különböző technikai vívmányok is mind-mind ebbe az irányba mutatnak.

Villany Péter

Mini atomreaktor a zsebedben

Erre mondják majd azt vajon, hogy nagyon pozitív a kisugárzásod? Képzelj el egy 5 Forintost. Na most ha ez megvan, akkor jó ha tudod, hogy ebben a méretben már létezik egy olyan akkumulátor, ami még bár kis energia leadására képes, de 50 évig bírja szuflával.