Imádom a nádasokat!

Imádom a nádasokat!

Ha már Balaton, és ha már nyaralás, valószínű idén nem hagyjuk ki a pecázást. Ahogy ezeket a sorokat írom, a döntés már megszületett, az engedély kiváltásra kerül, indulhat a kaland.

Fiam is nagyon szeretne már menni, nem kevésbé a család hölgy tagjai (igaz a “kiscsajszi” még nem volt velünk, de a vizet nagyon szereti), és hát én is imádok kiszakadni egy kicsit a napi robotból, valami Isten háta mögötti helyen, ahol az sem lényeg, hogy fogunk-e halat vagy sem.

Emlékszem, hogy sosem erről szólt. Jó volt együtt lenni, beszélgetni, jó levegőn a természetben ülni, bámulni és akár hallgatni is nagyokat. Álmodozni, hogy mi lesz majd, hogy lesz majd, de jó volt …

Régi álmom, és gyerekkoromban nagyon sokat forgattam horgászatról szóló könyveket, olvastam a 70-es, 80-as évekbeli horgászkalandokról, és nagyon nagyon szerettem a balatoni nádasos történeteket, mert nálunk is sok volt a nádas a tó partján.

Úgyhogy bakancslistás egy nádasos horgászat csónakkal, de idén valószínű a tihanyi Belső-tó lesz a célpont (ez is régi álmom), de nem tartom kizártnak a Balatont sem a megfelelő helyen.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.