Hosszú távon tartható tempóra váltottunk

Hosszú távon tartható tempóra váltottunk

Mindenki életében eljön az a pont, amikor számot kell vetni azzal, hogy hol is tart most. Nálam ez a nyári szünet előtti nagy rohanás kellős közepén jött el.

Korábban írtam már róla, hogy kissé túltoltam az elmúlt időszakot, ezért júliusban visszatértünk az eredeti tervekhez. Még nem hozott olyan megnyugvást, mint amit vártam tőle, de ezen a héten le tudok zárni minden olyan munkát, ami a túlfeszített tempót okozta.

Aztán pihenünk egy kicsit, majd szépen, nyugodtan, kényelmes tempóban építjük tovább a kommandókat, és vállaljuk a munkákat.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.