Hosszú távon tartható tempóra váltottunk

Hosszú távon tartható tempóra váltottunk

Mindenki életében eljön az a pont, amikor számot kell vetni azzal, hogy hol is tart most. Nálam ez a nyári szünet előtti nagy rohanás kellős közepén jött el.

Korábban írtam már róla, hogy kissé túltoltam az elmúlt időszakot, ezért júliusban visszatértünk az eredeti tervekhez. Még nem hozott olyan megnyugvást, mint amit vártam tőle, de ezen a héten le tudok zárni minden olyan munkát, ami a túlfeszített tempót okozta.

Aztán pihenünk egy kicsit, majd szépen, nyugodtan, kényelmes tempóban építjük tovább a kommandókat, és vállaljuk a munkákat.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.