Horgászat és málnaszüret LED fényben

Horgászat és málnaszüret LED fényben

Hát végre eljött az én időm! Nem mondom, hogy nem vártam, mert de. Dolgoztam érte eleget és keményen, de ez a 2 óra mindenért kárpótolt!

Szóval igen, végre voltunk a gyerekekkel horgászni, sikerült mindent elintézni ezzel kapcsolatban. A munka is úgy haladt, ahogy kellett, és kikanyarítottam ezt az időt erre.

Imádtam: Hanga lányom fürdött egyet a tóban, mert melege volt (jó, ő azt mondta, szólt a halaknak, hogy menjenek Matyihoz). Matyi fiam bottal csapkodta a vizet (spicbottal horgászott). A halak amúgy tuti jól laktak a part közvetlen közelében (az összes etetőanyagot bedobálták, mert gyurmázni lehetett vele), és a végére tényleg fogtunk is belőlük.

Egész jó lesz ez az időbeosztás. Felkészül: a málnás LED világítása! (Az eszközök megvannak, csak össze kell szerelni őket.)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.