Horgászat és málnaszüret LED fényben

Horgászat és málnaszüret LED fényben

Hát végre eljött az én időm! Nem mondom, hogy nem vártam, mert de. Dolgoztam érte eleget és keményen, de ez a 2 óra mindenért kárpótolt!

Szóval igen, végre voltunk a gyerekekkel horgászni, sikerült mindent elintézni ezzel kapcsolatban. A munka is úgy haladt, ahogy kellett, és kikanyarítottam ezt az időt erre.

Imádtam: Hanga lányom fürdött egyet a tóban, mert melege volt (jó, ő azt mondta, szólt a halaknak, hogy menjenek Matyihoz). Matyi fiam bottal csapkodta a vizet (spicbottal horgászott). A halak amúgy tuti jól laktak a part közvetlen közelében (az összes etetőanyagot bedobálták, mert gyurmázni lehetett vele), és a végére tényleg fogtunk is belőlük.

Egész jó lesz ez az időbeosztás. Felkészül: a málnás LED világítása! (Az eszközök megvannak, csak össze kell szerelni őket.)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.