Horgászat és málnaszüret LED fényben

Horgászat és málnaszüret LED fényben

Hát végre eljött az én időm! Nem mondom, hogy nem vártam, mert de. Dolgoztam érte eleget és keményen, de ez a 2 óra mindenért kárpótolt!

Szóval igen, végre voltunk a gyerekekkel horgászni, sikerült mindent elintézni ezzel kapcsolatban. A munka is úgy haladt, ahogy kellett, és kikanyarítottam ezt az időt erre.

Imádtam: Hanga lányom fürdött egyet a tóban, mert melege volt (jó, ő azt mondta, szólt a halaknak, hogy menjenek Matyihoz). Matyi fiam bottal csapkodta a vizet (spicbottal horgászott). A halak amúgy tuti jól laktak a part közvetlen közelében (az összes etetőanyagot bedobálták, mert gyurmázni lehetett vele), és a végére tényleg fogtunk is belőlük.

Egész jó lesz ez az időbeosztás. Felkészül: a málnás LED világítása! (Az eszközök megvannak, csak össze kell szerelni őket.)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.