Horgászat és málnaszüret LED fényben

Horgászat és málnaszüret LED fényben

Hát végre eljött az én időm! Nem mondom, hogy nem vártam, mert de. Dolgoztam érte eleget és keményen, de ez a 2 óra mindenért kárpótolt!

Szóval igen, végre voltunk a gyerekekkel horgászni, sikerült mindent elintézni ezzel kapcsolatban. A munka is úgy haladt, ahogy kellett, és kikanyarítottam ezt az időt erre.

Imádtam: Hanga lányom fürdött egyet a tóban, mert melege volt (jó, ő azt mondta, szólt a halaknak, hogy menjenek Matyihoz). Matyi fiam bottal csapkodta a vizet (spicbottal horgászott). A halak amúgy tuti jól laktak a part közvetlen közelében (az összes etetőanyagot bedobálták, mert gyurmázni lehetett vele), és a végére tényleg fogtunk is belőlük.

Egész jó lesz ez az időbeosztás. Felkészül: a málnás LED világítása! (Az eszközök megvannak, csak össze kell szerelni őket.)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.