Hello Péter! – Avagy kaland a parkolóban

A Hello Kitty után szabadon: Hello Péter…

A történet egy kellemes délutánon kezdődött. A bevásárló objektum melletti parkolóban, a kocsiban élveztem a pillanatot, hogy most is időben végeztünk, és “szabad” lesz a péntekem.

Kellemesen sütött a kora márciusi nap. Itt kell megjegyeznem, hogy a szabadság fogalma mindenkiben nagyon eltérő lehet, nekem már az is az, ha nem kell a városba mennem, és piszmoghatok a különböző adminisztrációs teendőkkel.

Ezeken a napokon érzem igazán, hogy nagyon jó kis csapatot sikerült közösen összeraknunk. Gyorsan és pontosan végzünk minden feladatunkkal, és mindenki örül a plusz időnek, amit a családdal vagy a hobbijával tölthet.

Szóval ülök a kocsiban, időm mint a tenger, a tulajdonos csak később tud jönni és azt hiszem éppen egy videót szerkesztgettem arról, hogy mire is figyeljünk, ha lakást veszünk. Mik lehetnek azok az árulkodó jelek, amiket ha észreveszünk, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy dolgunk lesz a villannyal.

Érzékeltem, hogy betolatott mellém egy terepjáró, de különösebben nem foglalkoztam vele. 10 perc még, és indulok a lakásba, készítenem kell még a zuhanyzóba szerelt kötődobozról egy videót. Szépen lassan leteszem a telefont, majd fordulok balra, hogy bekössem magam… Ekkor a nyitott ablakon át beköszönt a “szomszéd”:

“Helló Péter! Jók a videóid!”

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Itt a távfűtés vége? Indul a villanyfűtés!

Itt első körben arról szerettem volna írni, hogy ha lassan véget ér a távfűtés időszaka, akkor hidegebb idő esetén bizony mindenhol előkerülnek az elektromos radiátorok és a bazi nagy hősugárzók, és ezek majd jól szétégetik a régi, nem megfelelően karbantartott elektromos hálózatot.

Villany Péter

Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.