Elégedettség és ajánlások

Nagyon kedves ismerősömnél olvastam a héten, hogy a “növekedés szempontjából az ajánlás a legjobb, a legfontosabb egy cég életében”. Mélyen egyet kell értsek ezzel a gondolattal.

Teljesen természetes dolognak tartom, hogy egy elvállalt munkát profin, hatékonyan és a megfelelő előírások alapján végzünk el. Ennek egyik egyenes következménye, hogy ha összehasonlításba kerülsz a szóbeszéddel, netán az esetleges korábbi negatív tapasztalatokkal, akkor abból toronymagas győztesként kerülsz ki.

És ezáltal nemcsak a pillanatnyi megítélésed “szárnyal” az adott ügyfél esetében, hanem bekerülsz egy olyan bizalmi körbe, ahol már ezt a bizalmat nem kell újra és újra felépíteni. Ez egy hihetetlenül fontos dolog, mert az elmúlt időszak sajnos megint sok okot adott megrendelőinknek a gyanakodásra.

Természetesen minden egyes ajánlás esetén ugyanúgy meg kell felelni az irányunkban támasztott magas elvárásoknak (mert tulajdonképpen ez volt az ok, hogy ott lehetünk). Ezért a színvonalból nem lehet és szabad egy cseppet sem engedni, és ezt minden egyes munkánál megköveteljük magunktól.

Sokszor hallom más felületeken is, hogy az ajánlás a legjobb és leghatékonyabb dolog egy cég életében. Ezzel egyet tudok érteni, de az ajánlásokért minden egyes alkalommal meg kell dolgozni. A stabil alapokon nyugvó, magas szintű, minőségi munkavégzés iránti felelősség megkérdőjelezhetetlen.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.