Elégedettség és ajánlások

Nagyon kedves ismerősömnél olvastam a héten, hogy a “növekedés szempontjából az ajánlás a legjobb, a legfontosabb egy cég életében”. Mélyen egyet kell értsek ezzel a gondolattal.

Teljesen természetes dolognak tartom, hogy egy elvállalt munkát profin, hatékonyan és a megfelelő előírások alapján végzünk el. Ennek egyik egyenes következménye, hogy ha összehasonlításba kerülsz a szóbeszéddel, netán az esetleges korábbi negatív tapasztalatokkal, akkor abból toronymagas győztesként kerülsz ki.

És ezáltal nemcsak a pillanatnyi megítélésed “szárnyal” az adott ügyfél esetében, hanem bekerülsz egy olyan bizalmi körbe, ahol már ezt a bizalmat nem kell újra és újra felépíteni. Ez egy hihetetlenül fontos dolog, mert az elmúlt időszak sajnos megint sok okot adott megrendelőinknek a gyanakodásra.

Természetesen minden egyes ajánlás esetén ugyanúgy meg kell felelni az irányunkban támasztott magas elvárásoknak (mert tulajdonképpen ez volt az ok, hogy ott lehetünk). Ezért a színvonalból nem lehet és szabad egy cseppet sem engedni, és ezt minden egyes munkánál megköveteljük magunktól.

Sokszor hallom más felületeken is, hogy az ajánlás a legjobb és leghatékonyabb dolog egy cég életében. Ezzel egyet tudok érteni, de az ajánlásokért minden egyes alkalommal meg kell dolgozni. A stabil alapokon nyugvó, magas szintű, minőségi munkavégzés iránti felelősség megkérdőjelezhetetlen.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).