Egy fantasztikus évkezdet

Úgy indultam neki ennek az évnek, hogy a korábbiakkal ellentétben “melósabbra” vettem a figurát. Vállalható volt a felújítás ezen része, még a 4 napos hét ellenére is. Még egy kis lazulásra is volt lehetőségünk: egyik nap korábban el kellett mennem.

A pontos előre tervezés és odafigyelés okán nem is okozott csalódást a lakás. Nagyjából minden ott volt, ahol lennie kellett, szépen adta magát minden horony és cső. Ahol problémába ütköztünk, ott is volt megoldás.

Sok-sok éve gyakoroljuk már ezt a tevékenységet. Ezáltal sok-sok hasonló lakáshoz volt szerencsénk. Ismerve az építés idejét és azt, hogy melyik házgyárban készültek az elemek, könnyedén megmondható, hogy hogyan működhet a leghatékonyabban a kivitelezés.

Hatékonyság alatt itt a vezetékek eltüntetésének lehetőségeit értem: pontosan tudni, hogy hol vannak azok a csövek, hornyok, gyári rések és kikönnyítések, amik szinte vésés nélkül elővarázsolhatók, használhatók. És sem statikailag, sem esztétikailag nem okoznak problémát.

Szóval az év első munkája ebből a szempontból is hozta “kötelezőt”, olajozott gépezetként működött minden. Azt hiszem nincs is jobb visszajelzés erről, mit amit az elégedett ügyfelünk írt rólunk. Köszönjük!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

A Wase, a kátyú és a villanyszerelés

Munkámból adódóan viszonylag sokat járok Budapest különböző pontjain és útjain. Ilyenkor gyakran igénybe veszem a waze szolgáltatásait, hogy mondjon nekem egy útvonalat. Aztán vagy arra megyek, vagy nem.

Villany Péter

Mit és az AI áram nélkül?

Hétfőn már érintettem azt, hogy energiaigényünk egyre csak növekszik. Ezen belül is az elektromos energia felhasználásunk fokozatosan emelkedik. Ez egy trend a világban, a különböző technikai vívmányok is mind-mind ebbe az irányba mutatnak.

Villany Péter

Mini atomreaktor a zsebedben

Erre mondják majd azt vajon, hogy nagyon pozitív a kisugárzásod? Képzelj el egy 5 Forintost. Na most ha ez megvan, akkor jó ha tudod, hogy ebben a méretben már létezik egy olyan akkumulátor, ami még bár kis energia leadására képes, de 50 évig bírja szuflával.