Egy fantasztikus évkezdet

Úgy indultam neki ennek az évnek, hogy a korábbiakkal ellentétben “melósabbra” vettem a figurát. Vállalható volt a felújítás ezen része, még a 4 napos hét ellenére is. Még egy kis lazulásra is volt lehetőségünk: egyik nap korábban el kellett mennem.

A pontos előre tervezés és odafigyelés okán nem is okozott csalódást a lakás. Nagyjából minden ott volt, ahol lennie kellett, szépen adta magát minden horony és cső. Ahol problémába ütköztünk, ott is volt megoldás.

Sok-sok éve gyakoroljuk már ezt a tevékenységet. Ezáltal sok-sok hasonló lakáshoz volt szerencsénk. Ismerve az építés idejét és azt, hogy melyik házgyárban készültek az elemek, könnyedén megmondható, hogy hogyan működhet a leghatékonyabban a kivitelezés.

Hatékonyság alatt itt a vezetékek eltüntetésének lehetőségeit értem: pontosan tudni, hogy hol vannak azok a csövek, hornyok, gyári rések és kikönnyítések, amik szinte vésés nélkül elővarázsolhatók, használhatók. És sem statikailag, sem esztétikailag nem okoznak problémát.

Szóval az év első munkája ebből a szempontból is hozta “kötelezőt”, olajozott gépezetként működött minden. Azt hiszem nincs is jobb visszajelzés erről, mit amit az elégedett ügyfelünk írt rólunk. Köszönjük!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.