Azok a csodás Glamour napok

Én bevallom azt hittem, hogy ilyen már nincs is. Bár az is igaz, hogy az ismerősi körömben most már jó ideje nem találkoztam ezzel. Illetve a hölgy, aki ezekre nagyon rá volt kattanva, már jó ideje nem tagja a családnak.

Épp ezért voltam annyira meglepve, mikor ügyfelem kétségbeesetten hív a felújítás kellős közepén: “Péter, össze tudod nekem írni SOS a konnektorokat, kapcsolókat? Glamour napok lesznek, és szuper kedvezményt kapok rájuk a barkácsáruházban!”“Persze, nem gond, délután ugorj be, és megcsináljuk.”

Sejtettem, és korábbi tapasztalatok is azt mondatták velem, hogy nem eszik olyan forrón a kását. De hát egy esélyt adhatunk neki, és tényleg nem probléma összeírni a dolgokat, kialakult már minden, és azon a 10 percen sem múlik semmi sem.

A szerelvények összesítésénél kíváncsiságból megkérdeztem, hogy mennyi a százalék. Ennek tudatában gyorsan számoltunk és „gugliztunk” is egyet. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy nem is olyan jó az a kedvezmény. Sőt… Így kissé csalódottan, de inkább megnyugodva a mérhető megtakarításon, elengedtük a vásárlási lázat.

Szóval biztosan lehet minden szuper dolgot venni nagyon kedvezményes áron ezeken a napokon. Bár az általam használt szerszámokkal még nem találkoztam ilyen akcióban, ezért nem tudom biztosra. De ne dőljünk be mindennek.

Egy villanyszerelési boltban, de még inkább az interneten tényleg “töredék” áron lehet hozzájutni a konnektorokhoz, kapcsolókhoz. Még az is lehet, hogy egy lámpa árát is meg tudjuk spórolni.

Szóval ebben az esetben bátran ajánlom: “A kockázatokról, és a mellékhatásokról, kérdezze meg villanyszerelőjét”.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

A Wase, a kátyú és a villanyszerelés

Munkámból adódóan viszonylag sokat járok Budapest különböző pontjain és útjain. Ilyenkor gyakran igénybe veszem a waze szolgáltatásait, hogy mondjon nekem egy útvonalat. Aztán vagy arra megyek, vagy nem.

Villany Péter

Mit és az AI áram nélkül?

Hétfőn már érintettem azt, hogy energiaigényünk egyre csak növekszik. Ezen belül is az elektromos energia felhasználásunk fokozatosan emelkedik. Ez egy trend a világban, a különböző technikai vívmányok is mind-mind ebbe az irányba mutatnak.

Villany Péter

Mini atomreaktor a zsebedben

Erre mondják majd azt vajon, hogy nagyon pozitív a kisugárzásod? Képzelj el egy 5 Forintost. Na most ha ez megvan, akkor jó ha tudod, hogy ebben a méretben már létezik egy olyan akkumulátor, ami még bár kis energia leadására képes, de 50 évig bírja szuflával.