Amikor „rád rohad a meló”

Szó szerint és a meleg miatt átvitt értelemben is.

Általában azt lehet megfigyelni – és ez független az évszakoktól -, hogy vannak időszakok, amikor egyszerűen annyi dolgod lesz, hogy nem látsz ki belőle. Csinálod, csinálod, csinálod, de csak nem akar elfogyni a tennivaló, és azt érzed, soha nem lesz vége.

Az a véleményem (és a tapasztalatom) ezzel kapcsolatban, hogy le kell tudni az adott dolgokat azon “melegében”. Nagyon kevés feladat tehető át másik időpontra, hiszen szinte minden villanyszerelési munkát muszáj akkor és ott megcsinálni, hogy haladni tudjon mindenki, ne álljon le az egész.

Ezért aztán veszek egy mély levegőt, sűrűn forgatom a naptáramat, és egy előre jól betáblázott hét utáni pihenőnapon elégedetten konstatálom, hogy ezt is megcsináltam. Nem kapkodva, nem összecsapva, hanem mindenki legnagyobb megelégedésére.

És mert a kommandós lét kötelez: “… kis létszámú, kiválóan képzett csoportokban hajtják végre előre jól megtervezett feladataikat.”

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …