A profizmus fontossága a munkáinkban

De miért fontos ez? Egy szóban lehet összefoglalni, hogy miért nagyon fontos jól, pontosan és megfelelően végezni a munkánkat: BIZTONSÁG. Sokszor találkozom azzal, hogy emberek olyan hálózatok mellett élnek, ami potenciális veszélyforrás az életükre, a környezetükre nézve.

Mivel az áram “láthatatlan” – és amikor látjuk vagy halljuk már többségében komoly baj van -, nem feltétlen veszünk tudomást róla. Elfogadjuk természetesként, hogy van áram, és kész.

Ez így önmagában nem is probléma, hiszen nem várható el senkitől, hogy értsen mindenhez is. (Bár a régi mondás úgy tartja ugye, hogy mi vagyunk a 10 millió futballedző országa, de ez egy másik történet.)

A mi feladatunk és egyben küldetésünk, hogy olyan hálózatokat építsünk és korszerűsítsünk, amik megfelelnek a kor igényeinek.

Fel vannak készítve a jövő technológiáira, de mindenek előtt tartósak és BIZTONSÁGOSAK, és sokáig okoznak örömet a használt gépeken keresztül tulajdonosaiknak.

S hogy mindezt pontosan, gyorsan és hatékonyan tesszük?

Azt hiszem ez a profizmus. Vagy ez kellene, hogy legyen az alap mindenhol?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán