A profizmus fontossága a munkáinkban

De miért fontos ez? Egy szóban lehet összefoglalni, hogy miért nagyon fontos jól, pontosan és megfelelően végezni a munkánkat: BIZTONSÁG. Sokszor találkozom azzal, hogy emberek olyan hálózatok mellett élnek, ami potenciális veszélyforrás az életükre, a környezetükre nézve.

Mivel az áram “láthatatlan” – és amikor látjuk vagy halljuk már többségében komoly baj van -, nem feltétlen veszünk tudomást róla. Elfogadjuk természetesként, hogy van áram, és kész.

Ez így önmagában nem is probléma, hiszen nem várható el senkitől, hogy értsen mindenhez is. (Bár a régi mondás úgy tartja ugye, hogy mi vagyunk a 10 millió futballedző országa, de ez egy másik történet.)

A mi feladatunk és egyben küldetésünk, hogy olyan hálózatokat építsünk és korszerűsítsünk, amik megfelelnek a kor igényeinek.

Fel vannak készítve a jövő technológiáira, de mindenek előtt tartósak és BIZTONSÁGOSAK, és sokáig okoznak örömet a használt gépeken keresztül tulajdonosaiknak.

S hogy mindezt pontosan, gyorsan és hatékonyan tesszük?

Azt hiszem ez a profizmus. Vagy ez kellene, hogy legyen az alap mindenhol?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …