A profizmus fontossága a munkáinkban

De miért fontos ez? Egy szóban lehet összefoglalni, hogy miért nagyon fontos jól, pontosan és megfelelően végezni a munkánkat: BIZTONSÁG. Sokszor találkozom azzal, hogy emberek olyan hálózatok mellett élnek, ami potenciális veszélyforrás az életükre, a környezetükre nézve.

Mivel az áram “láthatatlan” – és amikor látjuk vagy halljuk már többségében komoly baj van -, nem feltétlen veszünk tudomást róla. Elfogadjuk természetesként, hogy van áram, és kész.

Ez így önmagában nem is probléma, hiszen nem várható el senkitől, hogy értsen mindenhez is. (Bár a régi mondás úgy tartja ugye, hogy mi vagyunk a 10 millió futballedző országa, de ez egy másik történet.)

A mi feladatunk és egyben küldetésünk, hogy olyan hálózatokat építsünk és korszerűsítsünk, amik megfelelnek a kor igényeinek.

Fel vannak készítve a jövő technológiáira, de mindenek előtt tartósak és BIZTONSÁGOSAK, és sokáig okoznak örömet a használt gépeken keresztül tulajdonosaiknak.

S hogy mindezt pontosan, gyorsan és hatékonyan tesszük?

Azt hiszem ez a profizmus. Vagy ez kellene, hogy legyen az alap mindenhol?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.