A munkaerőhiány hatása ránk nézve – Van megoldás 1.rész

A munkaerőhiány ránk nézve - Van megoldás 1.rész

Azt hiszem életem ezen időszaka úgy kerül majd be a családom történelemkönyvébe, mint a nagy lehetőségek időszaka. Teljesen függetlenül minden irányzattól és történéstől.

Szétnézve az elért bővülésünk, növekedésünk mellett, új és egyre újabb piacok nyílnak meg, eddig nem létező problémákra kell válaszokat, megoldásokat adnunk, találnunk. S ezek mind-mind potenciális fejlődési lehetőségek.

Ennek a töretlen fejlődésnek egyetlen akadálya, a sokak által ismert, és úton útfélen hangoztatott szakemberhiány. Sajnos meg kell erősítenem: jó munkaerőt találni sem könnyű, olyat meg pláne nem lehet, aki ért is ahhoz, amit csinál (de minimum szeretne érteni).

Azonban hála a folyamatos piaci jelenlétnek, és nektek olvasóknak, időről időre mellénk sodródik a megfelelő ember. Az az ember, aki szeretné azt csinálni amit mi (ez mondjuk alap, mert aki vízvezetéket szeretne szerelni, nálunk azt nem tudja megtanulni), úgy ahogy mi, és el tudja képzelni, hogy a jövőben ebből tartja el magát és családját.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …