Profizmus humorral vegyítve

Profizmus humorral vegyítve

Ezekben az igazi nyári napokban igazán élmény egy panellakásban dolgozni. Nincs ott nagy forróság? A vasbeton nem szívja magába a meleget? Hogy lehet bírni? Jönnek a kérdések.

Joggal gondolhatnátok (vagy legalábbis hírből biztosan hallottátok), hogy nagyon-nagyon meleg van. És ez igaz is, de a lakások típusától függ. Azokban a lakásokban, ahol az ablakok egy irányba néznek, és szinte egész nap süti őket a nap: na itt kemények a napok.

A délutáni órák az igazán elviselhetetlenek: egyrészt akkor van a legmelegebb, másrészt mi is fáradunk. Ezekben az időszakokban szokott elgurulni a gyógyszer, de nem a rossz értelemben.

Szerencsére a kollégák a munka mellett igazi humormókusok, és ezért nem áll távol tőlük egy kis poénkodás.

Természetesen legtöbbször a főnök vérét szívják, de néha akadnak igazán szívet melengető móka. Minél jobban süt a nap, annál jobb a vicc.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.