Profizmus humorral vegyítve

Profizmus humorral vegyítve

Ezekben az igazi nyári napokban igazán élmény egy panellakásban dolgozni. Nincs ott nagy forróság? A vasbeton nem szívja magába a meleget? Hogy lehet bírni? Jönnek a kérdések.

Joggal gondolhatnátok (vagy legalábbis hírből biztosan hallottátok), hogy nagyon-nagyon meleg van. És ez igaz is, de a lakások típusától függ. Azokban a lakásokban, ahol az ablakok egy irányba néznek, és szinte egész nap süti őket a nap: na itt kemények a napok.

A délutáni órák az igazán elviselhetetlenek: egyrészt akkor van a legmelegebb, másrészt mi is fáradunk. Ezekben az időszakokban szokott elgurulni a gyógyszer, de nem a rossz értelemben.

Szerencsére a kollégák a munka mellett igazi humormókusok, és ezért nem áll távol tőlük egy kis poénkodás.

Természetesen legtöbbször a főnök vérét szívják, de néha akadnak igazán szívet melengető móka. Minél jobban süt a nap, annál jobb a vicc.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.