Profizmus humorral vegyítve

Profizmus humorral vegyítve

Ezekben az igazi nyári napokban igazán élmény egy panellakásban dolgozni. Nincs ott nagy forróság? A vasbeton nem szívja magába a meleget? Hogy lehet bírni? Jönnek a kérdések.

Joggal gondolhatnátok (vagy legalábbis hírből biztosan hallottátok), hogy nagyon-nagyon meleg van. És ez igaz is, de a lakások típusától függ. Azokban a lakásokban, ahol az ablakok egy irányba néznek, és szinte egész nap süti őket a nap: na itt kemények a napok.

A délutáni órák az igazán elviselhetetlenek: egyrészt akkor van a legmelegebb, másrészt mi is fáradunk. Ezekben az időszakokban szokott elgurulni a gyógyszer, de nem a rossz értelemben.

Szerencsére a kollégák a munka mellett igazi humormókusok, és ezért nem áll távol tőlük egy kis poénkodás.

Természetesen legtöbbször a főnök vérét szívják, de néha akadnak igazán szívet melengető móka. Minél jobban süt a nap, annál jobb a vicc.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).