Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Ennek roppant egyszerű oka van: az időhiány. Ezt most kicsit bővebben le is írom.

Már a lakások felmérésénél kialakul bennem egy előzetes terv a felújítás kivitelezésére. Tulajdonképpen az árajánlat is ennek fényében készül, mert ettől a tervezéstől függ az, hogy hányan megyünk, kik megyünk, és a többi, és a többi.

Általában elmondható, hogy ha a terv minden pontja be van tartva, akkor nem szükséges a maximális idő a kivitelezéshez, többségében rövidebb az elkészülés. Ekkor, egy lakásátadás alkalmával még sok a teendő: ellenőrzés, dokumentálás.

És ha pont úgy végzünk, hogy belenyúlunk az estébe, akkor már rohanunk haza a családhoz. Emiatt a beszámolók elmaradnak, de a lényeg a biztonságos hálózat és a boldog, elégedett ügyfél.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.