Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Ennek roppant egyszerű oka van: az időhiány. Ezt most kicsit bővebben le is írom.

Már a lakások felmérésénél kialakul bennem egy előzetes terv a felújítás kivitelezésére. Tulajdonképpen az árajánlat is ennek fényében készül, mert ettől a tervezéstől függ az, hogy hányan megyünk, kik megyünk, és a többi, és a többi.

Általában elmondható, hogy ha a terv minden pontja be van tartva, akkor nem szükséges a maximális idő a kivitelezéshez, többségében rövidebb az elkészülés. Ekkor, egy lakásátadás alkalmával még sok a teendő: ellenőrzés, dokumentálás.

És ha pont úgy végzünk, hogy belenyúlunk az estébe, akkor már rohanunk haza a családhoz. Emiatt a beszámolók elmaradnak, de a lényeg a biztonságos hálózat és a boldog, elégedett ügyfél.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.