Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Ennek roppant egyszerű oka van: az időhiány. Ezt most kicsit bővebben le is írom.

Már a lakások felmérésénél kialakul bennem egy előzetes terv a felújítás kivitelezésére. Tulajdonképpen az árajánlat is ennek fényében készül, mert ettől a tervezéstől függ az, hogy hányan megyünk, kik megyünk, és a többi, és a többi.

Általában elmondható, hogy ha a terv minden pontja be van tartva, akkor nem szükséges a maximális idő a kivitelezéshez, többségében rövidebb az elkészülés. Ekkor, egy lakásátadás alkalmával még sok a teendő: ellenőrzés, dokumentálás.

És ha pont úgy végzünk, hogy belenyúlunk az estébe, akkor már rohanunk haza a családhoz. Emiatt a beszámolók elmaradnak, de a lényeg a biztonságos hálózat és a boldog, elégedett ügyfél.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.