Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Miért nem beszélünk a lakásátadásokról?

Ennek roppant egyszerű oka van: az időhiány. Ezt most kicsit bővebben le is írom.

Már a lakások felmérésénél kialakul bennem egy előzetes terv a felújítás kivitelezésére. Tulajdonképpen az árajánlat is ennek fényében készül, mert ettől a tervezéstől függ az, hogy hányan megyünk, kik megyünk, és a többi, és a többi.

Általában elmondható, hogy ha a terv minden pontja be van tartva, akkor nem szükséges a maximális idő a kivitelezéshez, többségében rövidebb az elkészülés. Ekkor, egy lakásátadás alkalmával még sok a teendő: ellenőrzés, dokumentálás.

És ha pont úgy végzünk, hogy belenyúlunk az estébe, akkor már rohanunk haza a családhoz. Emiatt a beszámolók elmaradnak, de a lényeg a biztonságos hálózat és a boldog, elégedett ügyfél.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.