Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Nem gondoltam volna, hogy eljön ez az idő. Illetve igazából azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan jön el ez az idő. Hol vagyunk már az általános iskola idején megismert Commodore 64-hez képest…

De az elmúlt időszak körülményei egyértelműen ráerősítettek erre a tendeciára és ki is jelölték a jövőt: a virtuális világ kialakulása, kialakítása hatalmas változásokat hozhat a mindennapjainkban, szokásainkban.

Emiatt nekünk is lépnünk kellett, és létrehoztuk az első virtuális irodánkat. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében szolgáltatásainknak nemcsak a fizikai részét tökéletesítjük, hanem a háttérben futó, láthatatlan folyamatokat is fejlesztjük. Ennek egyik állomása a virtuális iroda.

Az a célunk, hogy a tárgyalási élmény növelése mellett a meglévő know-how segítségével releváns információval szolgálhassunk azonnal, hogy ügyfelünk minél gyorsabban jusson a tudás birtokába, és ennek fényében a legjobb döntést hozhassa meg az igényelt szolgáltatással kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Csótány a lámpában!

Címnek inkább azt szerettem volna adni, hogy “A lámpa varázshatalmú szelleme”, de az nem fedte volna le igazán mondanivalót. A történet a múlt héten történt, amikor a munkáink többsége szerelvényezés volt.

Villany Péter

Te jó ég! Itt bányásztak! És én nem is tudtam!

Még kicsit visszatérve a tegnapi napelemes-leállításos írásomra, illetve azt ezt ihlető podcast-re, egy fontos dologgal találkoztam. Teljesen “véletlenül” dobta fel az egyik közösségi médium a régi bányász vasutakhoz tartozó kiállítást.

Villany Péter

Az öreg megmondja – Napelemista kalandok

Kedves barátom hívta fel a figyelmem egy videóra, ami az elmúlt időszak “lerágott” csontjáról szól. De nem akárhogyan, hanem idősebb szakemberek szemével. Akiknek már mindegy, hogy mit mondanak. (ergó nem kell pc-nek, azaz politikailag korrektnek lenniük, hogy ne bántsanak meg a véleményükkel senkit)