Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Nem gondoltam volna, hogy eljön ez az idő. Illetve igazából azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan jön el ez az idő. Hol vagyunk már az általános iskola idején megismert Commodore 64-hez képest…

De az elmúlt időszak körülményei egyértelműen ráerősítettek erre a tendeciára és ki is jelölték a jövőt: a virtuális világ kialakulása, kialakítása hatalmas változásokat hozhat a mindennapjainkban, szokásainkban.

Emiatt nekünk is lépnünk kellett, és létrehoztuk az első virtuális irodánkat. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében szolgáltatásainknak nemcsak a fizikai részét tökéletesítjük, hanem a háttérben futó, láthatatlan folyamatokat is fejlesztjük. Ennek egyik állomása a virtuális iroda.

Az a célunk, hogy a tárgyalási élmény növelése mellett a meglévő know-how segítségével releváns információval szolgálhassunk azonnal, hogy ügyfelünk minél gyorsabban jusson a tudás birtokába, és ennek fényében a legjobb döntést hozhassa meg az igényelt szolgáltatással kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Van olcsó rossz minőség, és drágább jó minőség

Amellett, hogy az utóbbi időben a hiszékenység vámszedői újra gyűjtik a skalpokat, mindig is voltak kóklerek. Kíváncsiságból rákerestem a jelentésére, és meglepődve olvastam, hogy a kókler nem a hozzá nem értő vagy a rossz munkát végző ember szinonimája.

Villany Péter

A villany sikló

Végre egy kis kikapcsolódás. Úgy érzem ez már járt nekem az utóbbi idők nagy hajtása után. Jólesett “elbújni” a világ elől. Úgyhogy aki esetleg nem ért el, attól elnézést kérek, és a héten minden elmaradásom bepótolom.