Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Megnyitottuk a virtuális Villany Péter irodát

Nem gondoltam volna, hogy eljön ez az idő. Illetve igazából azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan jön el ez az idő. Hol vagyunk már az általános iskola idején megismert Commodore 64-hez képest…

De az elmúlt időszak körülményei egyértelműen ráerősítettek erre a tendeciára és ki is jelölték a jövőt: a virtuális világ kialakulása, kialakítása hatalmas változásokat hozhat a mindennapjainkban, szokásainkban.

Emiatt nekünk is lépnünk kellett, és létrehoztuk az első virtuális irodánkat. Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében szolgáltatásainknak nemcsak a fizikai részét tökéletesítjük, hanem a háttérben futó, láthatatlan folyamatokat is fejlesztjük. Ennek egyik állomása a virtuális iroda.

Az a célunk, hogy a tárgyalási élmény növelése mellett a meglévő know-how segítségével releváns információval szolgálhassunk azonnal, hogy ügyfelünk minél gyorsabban jusson a tudás birtokába, és ennek fényében a legjobb döntést hozhassa meg az igényelt szolgáltatással kapcsolatban.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.