Lakott lakások specialistái lettünk

Lakott lakások specialistái

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt értem, hogy lakott-e a lakás vagy újonnan vásárolt, esetleg örökölt.

A tényleges különbség a kettő között abban van, hogy míg utóbbi kettő esetében egy általánosságban üres, vagy jóval üresebb lakást kapunk kézhez, addig egy naponta használt ingatlanban a kialakult életvitel minden “járuléka” megtalálható. Bútorok, ruhák, személyes holmik, stb.

Bár a vásárolt lakások esetében is előfordul (sajnos egyébként egyre gyakrabban), hogy egy felújítottnak nevezett lakásban éppen csak a villany felújítása felejtődött el véletlenül. Mert hát az nem látszik, ugye

Ilyenkor itt is vigyázni kell sok mindenre: csempe, konyha- és fürdőszoba bútor, járólapok, tapéták. Természetesen megvan a megoldás ilyen esetekre is.

A panellakás fajtájának (mikor épült, milyen szerkezetű, stb.) ismeretében a lehető legkevesebb bontással érhető el a kívánt eredmény: a felújított, biztonságos hálózat, ami mégis esztétikai szempontból is megállja a helyét, és a lehető legkevesebb helyreállítási munkát vonja maga után.

Ügyfeleink mindig meglepődnek azon, hogy mi mindent ki lehet hozni 1-1 lakás elektromos hálózatának felújításánál, pl. költségesebb gipszkarton megoldások nélkül is. Tudásunk és tapasztalatunk szerencsére sokat segít, híven tükröződik ez a visszajelzéseken is.

Köszönjük a bizalmat!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.