Blog.hu és Index megjelenések

Nem tudom megítélni, hogy mennyire ellenszenves vagy sem az, hogy az index.hu oldalról van szó. Történt vele, ami történt, de a lényeg okán egyáltalán nem érdekes, hogy kinek mi a véleménye.

Nem titok, az írások a blog.hu felületén is megjelennek. Elsősorban a statisztikák miatt használom, most már jó másfél éve. Ez is egyike azoknak a felületeknek, ahol lehet mérni, hogy mennyire “írsz jól”, és adott téma mennyire érdekli az embereket. Érdekes összefüggéseket lehet észrevenni adott felületek összehasonlításánál.

Van egy olyan fícsör (jellegzetesség), hogy ha az írást jónak ítélik, akkor 1 napra kikerülhet címlapra. Ilyenkor az olvasottság kap egy “lökést”. Alapból a napi olvasottság cikkenként 60 körül mozog, ami elsőre nem tűnik nagy számnak, de számunkra mindenki nagyon fontos.. Ez emelkedik meg 400-600 közé, amikor egyik vagy másik főoldalra kikerül a történet.

Emlékszem – sosem felejtem el -, hogy az első ilyen alkalommal, amikor index címlapon szerepelt a mondanivaló, többen azt hitték – a komment szekcióban hangot is adva neki -, hogy fizetős a tartalom. Jókat mosolyogtam rajta.

Szóval a statisztikákat bújva, messzemenőleg a felújításokkal, panelekkel kapcsolatos hírek azok, amiket az index szerkesztősége is szeret. Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni a munkájukat, mert annyi rengeteg blog olvasása nem lehet egyszerű feladat.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.