Az illóolajos pogácsa esete Villany Péterrel

Az illóolajos pogácsa esete Villany Péterrel

Történt ez egy napsütötte hétfői délelőttön, amikor Villany Péter egy ültő helyében megevett 2 db pogácsát. Amiből az egyik – koszosnak érezvén magát -, a párologtató “medencéjében” megfürdött. És innentől kezdődik a történet. Rövid, zanzásított verzió következik.

Hétfő este már rázott a hideg, minimális láz. Kedden első pöttyök az arcomon, de még nem vészes, és még erő is volt, dolgoztam is rendesen. Kedd estére magas láz, hidegrázás, jó sok pötty. Plusz ezen az estén kiderült az ügyfelem COVID pozitív.

Szerdán csapat-kupaktanács (beszélni már nagyon nehezen bírtam, enni egyáltalán nem), végül kovid-protokoll szerinti PCR-teszt. (Mert csütörtökön találkoztam az ügyféllel, és a “tüneti idősorban” minden egybevágott). Előtte bőrgyógyász, aki első ránézésre allergiát mondott, de a láz és hidegrázás végett a COVID is előkerült (ilyesmi kiütés is lehet a tünete).

Szerda estére beszélni már nem tudtam, hidegrázás, láz menetrendszerűen (ezen az estén gondoltam rá, hogy mentőt kellene hívni, de aztán elaludtam). Teszt eredmény még nem volt, ezért a tennivalók átstrukturálására volt idő: “mi van ha ez van”, “mi van ha az van” verziók kialakítása.

Csütörtökre megérkezett a teszt eredménye: negatív. Hatalmas megnyugvás, ugyanakkor még annyira rosszul voltam, hogy sem enni, sem beszélni nem tudtam. Este még egy kis láz, de már egész sokat aludtam. A kenőcs, meg az allergia gyógyszer mintha hatni kezdett volna.

Köszönöm a kollégámnak a kiváló munkát, a hozzáállást, és hogy így felnőtt a feladathoz. Nagyon köszönöm a családomnak az aggódást, a segítségnyújtást-felajánlást (és hogy hagytak magamnak magamban). Szuperek vagytok, nélkületek nehezebb lenne az életem!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Mi az a villanyozás, avagy horgász a pácban

Korábban már írtam arról, hogy az egyik kedvenc hobbim a horgászat. Általában aktívan nem fogok semmit sem. Viszont jól megideologizálom ezt: kímélem a környezetet és a halakat egyaránt, így nem okozok kárt a természetben.