Az illóolajos pogácsa esete Villany Péterrel

Az illóolajos pogácsa esete Villany Péterrel

Történt ez egy napsütötte hétfői délelőttön, amikor Villany Péter egy ültő helyében megevett 2 db pogácsát. Amiből az egyik – koszosnak érezvén magát -, a párologtató “medencéjében” megfürdött. És innentől kezdődik a történet. Rövid, zanzásított verzió következik.

Hétfő este már rázott a hideg, minimális láz. Kedden első pöttyök az arcomon, de még nem vészes, és még erő is volt, dolgoztam is rendesen. Kedd estére magas láz, hidegrázás, jó sok pötty. Plusz ezen az estén kiderült az ügyfelem COVID pozitív.

Szerdán csapat-kupaktanács (beszélni már nagyon nehezen bírtam, enni egyáltalán nem), végül kovid-protokoll szerinti PCR-teszt. (Mert csütörtökön találkoztam az ügyféllel, és a “tüneti idősorban” minden egybevágott). Előtte bőrgyógyász, aki első ránézésre allergiát mondott, de a láz és hidegrázás végett a COVID is előkerült (ilyesmi kiütés is lehet a tünete).

Szerda estére beszélni már nem tudtam, hidegrázás, láz menetrendszerűen (ezen az estén gondoltam rá, hogy mentőt kellene hívni, de aztán elaludtam). Teszt eredmény még nem volt, ezért a tennivalók átstrukturálására volt idő: “mi van ha ez van”, “mi van ha az van” verziók kialakítása.

Csütörtökre megérkezett a teszt eredménye: negatív. Hatalmas megnyugvás, ugyanakkor még annyira rosszul voltam, hogy sem enni, sem beszélni nem tudtam. Este még egy kis láz, de már egész sokat aludtam. A kenőcs, meg az allergia gyógyszer mintha hatni kezdett volna.

Köszönöm a kollégámnak a kiváló munkát, a hozzáállást, és hogy így felnőtt a feladathoz. Nagyon köszönöm a családomnak az aggódást, a segítségnyújtást-felajánlást (és hogy hagytak magamnak magamban). Szuperek vagytok, nélkületek nehezebb lenne az életem!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán