Amikor tetszenek a kábelek

Amikor tetszenek a kábelek

Az elmúlt hét fantasztikus volt. Lehet a meleg, lehet a kiváló tervezés és végrehajtás okozta “sokk”, de egy pillanatra meg kellett állnom.

Valahol szerda magasságában (lehet már csütörtök volt, kicsit egybefolynak a napok) történt, hogy rácsodálkoztam: milyen szépek is a kábelek! Ahogy ott egymás mellett szépen rendezetten “futnak”, mindegyik a maga funkciójában.

És aztán az a rossz érzés kerített hatalmába, hogy ezt hamarosan el fogják ám tüntetni. És gyakorlatilag az egész hetes megfeszített munkámnak semmi látszata nem lesz. Na jó persze-persze, lesz áram mindenhol, meg minden…

…de hát akkor is. A munka legnehezebb része pont nem fog látszani! Ezért ott hirtelen-gyorsan kitaláltam a kábelfestés művészetét és a látszóbeton fogalmát. Mert hát nem lenne szép, ha látnád a színes kábeleket a falban? És ha esetleg még a használat mértékétől függően mondjuk színesben fluoreszkálna?

Mondom én, hogy fantasztikus hét volt… 

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Irány a kert!

Ha itt a tavasz, akkor irány a kert!

Amikor az időjárás is a kegyeibe fogad, és szép napsütéses időben lehet dolgozni a felhasználni kívánt faanyagon, akkor tudom igazán értékelni, hogy vannak nagyon jó emberek körülöttem, akik miatt ez sikerülhet.