Újra az INDEX címlapján voltunk!

Újra az INDEX címlapján voltunk

Szinte biztosan kikerülünk egyszer-egyszer, de a mostani különleges volt: egészen sokáig ott is maradtunk. Vagy 3 napig (nem néztem folyamatosan).

Azt már felfedeztem, hogy az ottani olvasók egy része magasan kvalifikált. Tudásban és a hozzászólások minőségében is le lehet mérni ezt. Nekik pedig az általam írottaknál biztosan komolyabb, de inkább mélyrehatóbb elemzések, leírások szükségesek.

Nem is baj ez, mert én az írást a munka mellett csinálom. Az “ÍGY VEHETED ÉSZRE, HOGY FEL VAN-E ÚJÍTVA A VILLAMOS HÁLÓZAT!” írásom most több napot volt kint. Nagyon jó hozzászólások születtek a témában, köszönöm utólag is.

A hosszabb írások helyett rövidebben és videókban, egy folyamatosan bővülő sorozatban fogom bemutatni, hogyan vehetjük észre laikusként (lakásvásárlóként akár), hogy itt szükség lehet az elektromos hálózat felújítására.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Mi az a villanyozás, avagy horgász a pácban

Korábban már írtam arról, hogy az egyik kedvenc hobbim a horgászat. Általában aktívan nem fogok semmit sem. Viszont jól megideologizálom ezt: kímélem a környezetet és a halakat egyaránt, így nem okozok kárt a természetben.