Újra az INDEX címlapján voltunk!

Újra az INDEX címlapján voltunk

Szinte biztosan kikerülünk egyszer-egyszer, de a mostani különleges volt: egészen sokáig ott is maradtunk. Vagy 3 napig (nem néztem folyamatosan).

Azt már felfedeztem, hogy az ottani olvasók egy része magasan kvalifikált. Tudásban és a hozzászólások minőségében is le lehet mérni ezt. Nekik pedig az általam írottaknál biztosan komolyabb, de inkább mélyrehatóbb elemzések, leírások szükségesek.

Nem is baj ez, mert én az írást a munka mellett csinálom. Az “ÍGY VEHETED ÉSZRE, HOGY FEL VAN-E ÚJÍTVA A VILLAMOS HÁLÓZAT!” írásom most több napot volt kint. Nagyon jó hozzászólások születtek a témában, köszönöm utólag is.

A hosszabb írások helyett rövidebben és videókban, egy folyamatosan bővülő sorozatban fogom bemutatni, hogyan vehetjük észre laikusként (lakásvásárlóként akár), hogy itt szükség lehet az elektromos hálózat felújítására.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.