Újra az INDEX címlapján voltunk!

Újra az INDEX címlapján voltunk

Szinte biztosan kikerülünk egyszer-egyszer, de a mostani különleges volt: egészen sokáig ott is maradtunk. Vagy 3 napig (nem néztem folyamatosan).

Azt már felfedeztem, hogy az ottani olvasók egy része magasan kvalifikált. Tudásban és a hozzászólások minőségében is le lehet mérni ezt. Nekik pedig az általam írottaknál biztosan komolyabb, de inkább mélyrehatóbb elemzések, leírások szükségesek.

Nem is baj ez, mert én az írást a munka mellett csinálom. Az “ÍGY VEHETED ÉSZRE, HOGY FEL VAN-E ÚJÍTVA A VILLAMOS HÁLÓZAT!” írásom most több napot volt kint. Nagyon jó hozzászólások születtek a témában, köszönöm utólag is.

A hosszabb írások helyett rövidebben és videókban, egy folyamatosan bővülő sorozatban fogom bemutatni, hogyan vehetjük észre laikusként (lakásvásárlóként akár), hogy itt szükség lehet az elektromos hálózat felújítására.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).