Újra az INDEX címlapján voltunk!

Újra az INDEX címlapján voltunk

Szinte biztosan kikerülünk egyszer-egyszer, de a mostani különleges volt: egészen sokáig ott is maradtunk. Vagy 3 napig (nem néztem folyamatosan).

Azt már felfedeztem, hogy az ottani olvasók egy része magasan kvalifikált. Tudásban és a hozzászólások minőségében is le lehet mérni ezt. Nekik pedig az általam írottaknál biztosan komolyabb, de inkább mélyrehatóbb elemzések, leírások szükségesek.

Nem is baj ez, mert én az írást a munka mellett csinálom. Az “ÍGY VEHETED ÉSZRE, HOGY FEL VAN-E ÚJÍTVA A VILLAMOS HÁLÓZAT!” írásom most több napot volt kint. Nagyon jó hozzászólások születtek a témában, köszönöm utólag is.

A hosszabb írások helyett rövidebben és videókban, egy folyamatosan bővülő sorozatban fogom bemutatni, hogyan vehetjük észre laikusként (lakásvásárlóként akár), hogy itt szükség lehet az elektromos hálózat felújítására.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Csótány a lámpában!

Címnek inkább azt szerettem volna adni, hogy “A lámpa varázshatalmú szelleme”, de az nem fedte volna le igazán mondanivalót. A történet a múlt héten történt, amikor a munkáink többsége szerelvényezés volt.

Villany Péter

Te jó ég! Itt bányásztak! És én nem is tudtam!

Még kicsit visszatérve a tegnapi napelemes-leállításos írásomra, illetve azt ezt ihlető podcast-re, egy fontos dologgal találkoztam. Teljesen “véletlenül” dobta fel az egyik közösségi médium a régi bányász vasutakhoz tartozó kiállítást.

Villany Péter

Az öreg megmondja – Napelemista kalandok

Kedves barátom hívta fel a figyelmem egy videóra, ami az elmúlt időszak “lerágott” csontjáról szól. De nem akárhogyan, hanem idősebb szakemberek szemével. Akiknek már mindegy, hogy mit mondanak. (ergó nem kell pc-nek, azaz politikailag korrektnek lenniük, hogy ne bántsanak meg a véleményükkel senkit)