Tóparton aludtunk: Előzetes igényfelmérés

Tóparton aludtunk: Előzetes igényfelmérés

Kezdetét vette a felkészülés, aminek fontos része volt egy teszt, amit a hétvégén el is végeztünk. Nevezetesen: hogy bírjuk-e a bezártságot együtt egy icipici helyen, és hogyan élünk túl pár napot az otthon kényelme nélkül.

Most, hogy késő délutánonként általában 2 naponta horgászunk (nem, nem elektromosan, ugyanis az árammal való horgászat idehaza tilos!), és ahová járunk ott sokan sátoroznak. S Matyi fiam nagyon szerette volna kipróbálni.

A sátrazás tőlem sem áll távol, de azért óvatos duhajként szépen fokozatosan építjük fel ezt a dolgot. Ugyanis együtt még sohasem sátoroztunk ezelőtt, és ha a helyszínen derülnek ki a hiányosságok vagy kellemetlenségek, akkor az egy irtó rossz élményt jelenthet mindannyiunknak, és elveheti kedvünket egy amúgy szuper kalandtól.

Így hát első körben áll a sátor, bekerültek a polyfoamok és hálózsákok, melegítő alsó és felső, kislámpa, fejlámpák. És persze én a két gyerkőccel.

Az első éjszaka fantasztikusan sikerült (bár én párszor felébredtem), aludtunk, mint a bunda. Szóval az első teszt kipipálva, most lehet összerakni az elektromos kütyüknek való… (folytatjuk)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Lakott lakások specialistái
Villany Péter

Lakott lakások specialistái lettünk

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy időnként a piaci folyamatok hatására az adott időszakban elektromosan felújítandó lakások “típusai” változnak. “Típusok” alatt itt most azt

Havannai nyaralás
Villany Péter

Havannai nyaralás

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos furcsasággal találkoztam, hogy több mint sok (talán

hagyd dolgozni az urakat
Villany Péter

„Hagyd már dolgozni az urakat!”

Nem tudok elszakadni a csendes pihenő témakörétől. De az a helyzet, hogy az évek során annyi ezzel kapcsolatos „anomáliával” találkoztam, hogy több mint sok (talán