Tóparton aludtunk: Előzetes igényfelmérés

Tóparton aludtunk: Előzetes igényfelmérés

Kezdetét vette a felkészülés, aminek fontos része volt egy teszt, amit a hétvégén el is végeztünk. Nevezetesen: hogy bírjuk-e a bezártságot együtt egy icipici helyen, és hogyan élünk túl pár napot az otthon kényelme nélkül.

Most, hogy késő délutánonként általában 2 naponta horgászunk (nem, nem elektromosan, ugyanis az árammal való horgászat idehaza tilos!), és ahová járunk ott sokan sátoroznak. S Matyi fiam nagyon szerette volna kipróbálni.

A sátrazás tőlem sem áll távol, de azért óvatos duhajként szépen fokozatosan építjük fel ezt a dolgot. Ugyanis együtt még sohasem sátoroztunk ezelőtt, és ha a helyszínen derülnek ki a hiányosságok vagy kellemetlenségek, akkor az egy irtó rossz élményt jelenthet mindannyiunknak, és elveheti kedvünket egy amúgy szuper kalandtól.

Így hát első körben áll a sátor, bekerültek a polyfoamok és hálózsákok, melegítő alsó és felső, kislámpa, fejlámpák. És persze én a két gyerkőccel.

Az első éjszaka fantasztikusan sikerült (bár én párszor felébredtem), aludtunk, mint a bunda. Szóval az első teszt kipipálva, most lehet összerakni az elektromos kütyüknek való… (folytatjuk)

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Van olcsó rossz minőség, és drágább jó minőség

Amellett, hogy az utóbbi időben a hiszékenység vámszedői újra gyűjtik a skalpokat, mindig is voltak kóklerek. Kíváncsiságból rákerestem a jelentésére, és meglepődve olvastam, hogy a kókler nem a hozzá nem értő vagy a rossz munkát végző ember szinonimája.

Villany Péter

A villany sikló

Végre egy kis kikapcsolódás. Úgy érzem ez már járt nekem az utóbbi idők nagy hajtása után. Jólesett “elbújni” a világ elől. Úgyhogy aki esetleg nem ért el, attól elnézést kérek, és a héten minden elmaradásom bepótolom.