Terveink 2022-re

Terveink 2022-re

Az első és legfontosabb az időm menedzselésének megváltoztatása. A gyorsuló világ magával hozza a változtatási képesség fejlődésének szükségességét. Egyszerűen bizonyos ötletek kihasználására nincsenek már hónapjaink sem.

Vagy egy konkurens jelenik meg adott szegmensben, aki elsőként tarolja is a piacot, vagy egyszerűen csak idejétmúlttá válik a pillanatnyi lehetőség (jön helyette más, ami felváltja). És ez teljesen igaz, egy vállalkozás életében nagyon egyszerű és alap dolgokra is.

Ezért az idei egyik legfontosabb tervem az, hogy ezekre a változásokra az adott pillanatban reagálni tudjak. Akár csak annyira, hogy megvizsgálhassam, érdemes-e foglalkozni vele. És ha a válasz igen, meg tudjam tervezni és végrehajtani a szükséges lépéseket.

Régóta érzem, és valószínű nálam ebben tapasztaltabbak csak megerősíteni fognak: ahhoz hogy szintet léphessünk, nekem kell szintet lépnem legelőször! Szerencsémre egy nagyon jó csapat alakult ki a háttérben, akikkel ez a terv a megvalósítható.

Szóval utánunk a vízözön, 2022 készülj, jövünk!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Mi az a villanyozás, avagy horgász a pácban

Korábban már írtam arról, hogy az egyik kedvenc hobbim a horgászat. Általában aktívan nem fogok semmit sem. Viszont jól megideologizálom ezt: kímélem a környezetet és a halakat egyaránt, így nem okozok kárt a természetben.