Terveink 2022-re

Terveink 2022-re

Az első és legfontosabb az időm menedzselésének megváltoztatása. A gyorsuló világ magával hozza a változtatási képesség fejlődésének szükségességét. Egyszerűen bizonyos ötletek kihasználására nincsenek már hónapjaink sem.

Vagy egy konkurens jelenik meg adott szegmensben, aki elsőként tarolja is a piacot, vagy egyszerűen csak idejétmúlttá válik a pillanatnyi lehetőség (jön helyette más, ami felváltja). És ez teljesen igaz, egy vállalkozás életében nagyon egyszerű és alap dolgokra is.

Ezért az idei egyik legfontosabb tervem az, hogy ezekre a változásokra az adott pillanatban reagálni tudjak. Akár csak annyira, hogy megvizsgálhassam, érdemes-e foglalkozni vele. És ha a válasz igen, meg tudjam tervezni és végrehajtani a szükséges lépéseket.

Régóta érzem, és valószínű nálam ebben tapasztaltabbak csak megerősíteni fognak: ahhoz hogy szintet léphessünk, nekem kell szintet lépnem legelőször! Szerencsémre egy nagyon jó csapat alakult ki a háttérben, akikkel ez a terv a megvalósítható.

Szóval utánunk a vízözön, 2022 készülj, jövünk!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.