Terveink 2022-re

Terveink 2022-re

Az első és legfontosabb az időm menedzselésének megváltoztatása. A gyorsuló világ magával hozza a változtatási képesség fejlődésének szükségességét. Egyszerűen bizonyos ötletek kihasználására nincsenek már hónapjaink sem.

Vagy egy konkurens jelenik meg adott szegmensben, aki elsőként tarolja is a piacot, vagy egyszerűen csak idejétmúlttá válik a pillanatnyi lehetőség (jön helyette más, ami felváltja). És ez teljesen igaz, egy vállalkozás életében nagyon egyszerű és alap dolgokra is.

Ezért az idei egyik legfontosabb tervem az, hogy ezekre a változásokra az adott pillanatban reagálni tudjak. Akár csak annyira, hogy megvizsgálhassam, érdemes-e foglalkozni vele. És ha a válasz igen, meg tudjam tervezni és végrehajtani a szükséges lépéseket.

Régóta érzem, és valószínű nálam ebben tapasztaltabbak csak megerősíteni fognak: ahhoz hogy szintet léphessünk, nekem kell szintet lépnem legelőször! Szerencsémre egy nagyon jó csapat alakult ki a háttérben, akikkel ez a terv a megvalósítható.

Szóval utánunk a vízözön, 2022 készülj, jövünk!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.