Terveink 2022-re

Terveink 2022-re

Az első és legfontosabb az időm menedzselésének megváltoztatása. A gyorsuló világ magával hozza a változtatási képesség fejlődésének szükségességét. Egyszerűen bizonyos ötletek kihasználására nincsenek már hónapjaink sem.

Vagy egy konkurens jelenik meg adott szegmensben, aki elsőként tarolja is a piacot, vagy egyszerűen csak idejétmúlttá válik a pillanatnyi lehetőség (jön helyette más, ami felváltja). És ez teljesen igaz, egy vállalkozás életében nagyon egyszerű és alap dolgokra is.

Ezért az idei egyik legfontosabb tervem az, hogy ezekre a változásokra az adott pillanatban reagálni tudjak. Akár csak annyira, hogy megvizsgálhassam, érdemes-e foglalkozni vele. És ha a válasz igen, meg tudjam tervezni és végrehajtani a szükséges lépéseket.

Régóta érzem, és valószínű nálam ebben tapasztaltabbak csak megerősíteni fognak: ahhoz hogy szintet léphessünk, nekem kell szintet lépnem legelőször! Szerencsémre egy nagyon jó csapat alakult ki a háttérben, akikkel ez a terv a megvalósítható.

Szóval utánunk a vízözön, 2022 készülj, jövünk!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.