Sokan nem tudják: grafikus dizájner vagyok

Sokan nem tudják: grafikus dizájner vagyok

Azt gondolom magamról, későn érő típus vagyok. Későn találtam meg a hivatásomat, későn kezdtem el komolyabban foglalkozni tudatosan a dolgaimmal. Bár ugye kinek mi a későn …

“Karrierem” (inkább “munkáséveim”) elején még sok mindent kipróbáltam. Sokat olvastam arról bő 10 évvel ezelőtt, hogy nem probléma, ha nem dolgozol egy helyen örökre, és egy statisztikát is láttam, hogy egy mai fiatal meddig marad a munkahelyén átlagban (de erre már nem emlékszem).

Emiatt nem is igazán foglalkoztam azzal, hogy mélyen beleássam magam egy adott munkába (vagy el sem jutottam odáig), ha nem tetszett, vagy úgy hozta az élet és a kényelem, leléptem. Így kerültem egy reklámtárgyakkal foglalkozó pici céghez, ahol végül a céges grafikák rajzolásával, előkészítésével és a weboldalakkal foglalkoztam.

Ezt kimondottan szerettem, még külsősként is sokáig gyártottam a különböző látványterveket a különböző cégeknek.

De ekkor már ezekből a tapasztalatokból elkészítettem a villanyszerelő weboldalunkat (grafikát és szöveget egyaránt), és innen már csak egy lépés volt annak az alapja, amivel most foglalkozom.

De ez már egy másik történet.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).